Κυριολεκτικά με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το κινηματογραφικό συνεργείο και η παραγωγή του Mission Impossible 7 στη Νορβηγία όπου γίνονται τα γυρίσματα, τις επικίνδυνες σκηνές που γυρίζει ο αιώνιος πρωταγωνιστής των «Επικίνδυνων Αποστολών», ο 58χρονος σταρ Τομ Κρουζ, χωρίς τη βοήθεια κασκαντέρ.  Η παραγωγή του Mission Impossible 7 που μεταφέρθηκε στην Νορβηγία από τη Μεγάλη Βρετανία μετά από πολλές αναβολές λόγω πανδημίας είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες προγραμματίστηκε για τον Νοέμβριο του 2021.

Ο Τομ Κρουζ που εκτός από πρωταγωνιστής είναι και βασικός παραγωγός του blockbuster φέρεται μάλιστα να μίσθωσε ολόκληρο πλοίο με κόστος 600.000 λίρες προκειμένου να μεταφερθεί με ασφάλεια το πολυπληθές συνεργείο στην Σκανδιναβική χώρα ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα τα γυρίσματα. Ο δημοφιλής ηθοποιός διαψεύδει όσους πίστευαν ότι μεγαλώνοντας θα απέφευγε να ρισκάρει ριψοκίνδυνα γυρίσματα χωρίς κασκαντέρ. Μάλιστα η σκηνή με το ελικόπτερο και τη μηχανή που κυριολεκτικά πετάει στον αέρα τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε γέφυρα που κόβεται απότομα θα ενθουσιάσει τους κυνηγούς της αδρεναλίνης όπως μπορεί κανείς να δει και στο βίντεο από τα γυρίσματα που έγιναν στη νορβηγική εξοχή.


Η συγκεκριμένη σκηνή γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες στη Νορβηγία, επιβεβαιώνοντας ότι ο Τομ Κρουζ συνεχίζει στα 58 του να γυρίζει μόνος του και χωρίς κασκαντέρ όλες τις επικίνδυνες σκηνές. Το θέαμα είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Action… #MI7 Day 1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) στις


Το βίντεο ανέβασε μάλιστα στα social media ο σκηνοθέτης των δύο τελευταίων ταινιών Κρίστοφερ ΜακΚουάρι. Το συγκεκριμένο γύρισμα χρειάστηκε τέσσερις ώρες για να προετοιμαστεί. Ο συντονιστής επικίνδυνων σκηνών Γουέιντ Ιστγουντ είναι ο άνθρωπος κλειδί της υπερπαραγωγής των Mission Impossible αφού είναι εκείνος που αναλαμβάνει τη τέλεια εκπαίδευση του πρωταγωνιστή είτε πρόκειται να κρέμεται στον αέρα από αεροπλάνο εν ώρα πτήσης είτε κρατώντας την ανάσα του στο βυθό για πάνω από 6 λεπτά.