Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου, η πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha «Αγγελική». Στο πρώτο επεισόδιο παρακολουθήσαμε τους ήρωες σε στιγμές τους μέσα σε μία ημέρα. Οι τηλεθεατές γνώρισαν όλους τους χαρακτήρες και τις μεταξύ τους σχέσεις, οι οποίες ομολογουμένως είναι αρκετά σύνθετες.

Η «Αγγελική», λοιπόν, στην πρεμιέρα της, είχε μέσο όρο 17,7% στο γενικό σύνολο, με το υψηλότερο ποσοστό σε τέταρτο να είναι το 20,3%. Στο δυναμικό κοινό, η νέα σειρά του Alpha είχε μέσο όρο 16,9% με το υψηλότερο τέταρτο να φτάνει στο 19,7%. Δείτε αναλυτικά:

Γενικό σύνολο: 17,7%

Δυναμικό κοινό: 16,9%

Το επεισόδιο έκλεισε με μια συγκλονιστική αποκάλυψη, τη συνέχεια της οποίας θα δούμε τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 στον Alpha.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Στην κορυφή του Google Search στην Ελλάδα

Θερμή υποδοχή από τους χρήστες των social media για την «Αγγελική». Ανέδειξαν τη σειρά σε πρώτο θέμα συζήτησης (trending topic), ενώ έπιασε κορυφή και στην αναζήτηση του Google στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον των χρηστών κινήθηκε γύρω από την πλοκή και το δυνατό cast που σχολιάστηκε θετικά με πολλά ευρηματικά σχόλια.

Μαίρη Μηνά: Έτσι πήρα το ρόλο στην «Αγγελική»

Η ηθοποιός Μαίρη Μηνά, που κρατά τον ομώνυμο και πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά, μίλησε για όλα στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο «Τύπος TV» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Πώς προέκυψε η πρόταση για τη νέα σειρά του Alpha, «Αγγελική»;

Πολύ απλά θα έλεγα. Μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν από την παραγωγή του καναλιού. Μου έγινε η πρόταση και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πρώτο ραντεβού. Εκεί μου έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά καθώς και για το ρόλο που θέλανε να υποδυθώ.

Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις που έκανες;

Οι σκέψεις ήταν ανάμεικτες. Από τη μία φυσικά, με χαροποιούσε και με τιμούσε ιδιαιτέρως το γεγονός μια τέτοιας πρότασης, πόσω μάλλον μετά την καραντίνα όπου όλα έμοιαζαν δυσοίωνα. Από την άλλη σίγουρα υπήρχε φόβος για την ανάληψη μιας τέτοιας ευθύνης. Ήταν πολλά τα δεδομένα τα οποία έπρεπε να συνυπολογίσω και να ζυγίσω. Τελικά όμως πήρα το ρίσκο.

Έπαιξε σημαντικό ρόλο το υπόλοιπο καστ στην απόφασή σου να συμμετάσχεις;

Σαφέστατα. Αρχικά πήρα αρκετό χρόνο να σκεφτώ μέχρι να δώσω την τελική απάντηση. Δεν ήταν εύκολο για μένα να πω εν μία νυκτί το “ναι”, γνώριζα ήδη πως θα ήταν μεγάλη αλλαγή και έπρεπε να είμαι βέβαιη για τη συνθήκη στην οποία θα έμπαινα. Οπότε όσο μάθαινα ποιοι άλλοι θα βρίσκονται στη σειρά, το κίνητρό μου ενισχυόταν θετικά. Πάντα οι συντελεστές και οι συμπαίκτες είναι καθοριστικός παράγοντας για μια συνεργασία.

Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, τι είναι αυτό που σε δυσκόλεψε αλλά και σε «ξένισε» περισσότερο ως ηθοποιό που κάνει τηλεοπτικό ντεμπούτο;

Αυτό που με δυσκόλεψε και με δυσκολεύει ακόμα είναι σίγουρα οι εξαντλητικοί ρυθμοί και οι ιλιγγιώδεις ταχύτητες των γυρισμάτων. Όλα γίνονται ασύλληπτα γρήγορα, πράγμα το οποίο δεν είχα συνηθίσει. Πάντα έπαιρνα το χρόνο μου στα πράγματα που αφορούν στη δουλειά μου μέχρι να αισθανθώ κάποια ασφάλεια. Στη συνθήκη των γυρισμάτων δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια με αυτόν τον τρόπο. Εδώ καλείσαι να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση, συνεχώς σε παρόντα χρόνο. Η διαδικασία απαιτεί ακρίβεια, διαύγεια και αποτελεσματικότητα. Ωστόσο, οι ίδιες αυτές απαιτήσεις είναι και η ίδια η πρόκληση. Μια πρόκληση πολύ γοητευτική. Αν μη τι άλλο, είναι ένα μεγάλο σχολείο όλο αυτό και κάθε μέρα μαθαίνω κάτι καινούργιο, πράγμα πολύτιμο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις