Τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Άντζυ Καραγιάννη, ανέβηκε ο γνωστός τραγουδιστής, Θάνος Τζάνης, το βράδυ του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό  Ναό Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι και κουμπάροι ήταν τέσσερα πολύ αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού. Ο τραγουδιστής έφτασε στην ώρα του στην εκκλησία για να περιμένει τη νύφη, φορώντας ένα κοστούμι Surmesure by Kostantinos Prentzas.

Λίγο αργότερα, συνοδευόμενη από τον πατέρα της έφτασε και η πετυχημένη Dj και ραδιοφωνική παραγωγός, φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό του οίκου Kathy Heyndels. Όπως είπε ο γαμπρός στην κάμερα του «Έλα, Χαμογέλα», ερωτεύτηκε την ψυχή της και το ότι σκέφτεται πάντα το καλό στους ανθρώπους. Η νύφη από την πλευρά της, δήλωσε ότι ερωτεύτηκε το γεγονός ότι ο τραγουδιστής είναι γενναιόδωρος. Όσο για το αν η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού, ο ίδιος δήλωσε… μάλλον ναι.

Θάνος Τζάνης: Τραγουδιστής, αγρότης και ξενοδόχος μαζί

Κοντά στους γονείς του, Γιώργο και Θεοδώρα Τζάνη που διατηρούν το ξενοδοχείο Saint George και μια μικρή φάρμα στα Νέα Στύρα Ευβοίας βρέθηκε στη διάρκεια της καραντίνας ο τραγουδιστής Θάνος Τζάνης. Εδώ και τρεις μήνες απασχολείται εντατικά στην οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση, διαθέτοντας πολύ χρόνο και προσωπική εργασία για την ανακαίνισή της.

Ο ίδιος είχε την οργάνωση του χώρου, ανέλαβε μέχρι και χρέη ρεσεψιονίστ, ενώ επιμελήθηκε και τα της φάρμας, που περιλαμβάνει έναν υπέροχο κήπο, με όλα τα λαχανικά, αλλά και κότες και πρόβατα. Επενδύοντας σε ένα ασφαλές αύριο, ο Θάνος Τζάνης, το επόμενο διάστημα, θα μοιράζεται μεταξύ Αθήνας και Εύβοιας.

Παράλληλα, βιώνει μία άκρως δημιουργική καλλιτεχνική στιγμή, αλλά και μία μεγάλη τιμή, αφού οι σπουδαίοι άνθρωποι του χώρου, Λάκης Παπαδόπουλος και Κυριάκος Ντούμος, του παραχώρησαν τα δικαιώματα, να ερμηνεύσει τη μεγάλη επιτυχία με τίτλο «Ένα Θα σου πω», που είχε ερμηνεύσει πρώτος, ο σημαντικός ερμηνευτής Πασχάλης Τερζής. Μία συγκλονιστική επανεκτέλεση από τη φωνή του Θάνου Τζάνη.