Στη σκηνή του Voice βρέθηκε, το βράδυ της Κυριακής, η νεαρή Κατερίνα Μπαταλογιάννη από την Καβάλα, η οποία ασχολείται με το παραδοσιακό ελληνικό τραγούδι το οποίο όπως είπε φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό.

Αυτό ακριβώς έκανε με τη χθεσινή της εμφάνιση επιλέγοντας να ερμηνεύσει το δημοτικό άσμα «Κρασί δεν έπινα». Η φωνή της συγκίνησε τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά που γύρισαν αμέσως.

Τις εντυπώσεις πάντως έκλεψε η αγαπημένη της γιαγιά η οποία από τα παρασκήνια εισέβαλε στη σκηνή καθώς ήταν εφοδιασμένη με χειροποίητο γλυκό για να φιλέψει τους τέσσερις coaches. Για να τους γλυκάνει και να περιποιηθούν την εγγονούλα της η Σαρακατσάνα «σούπερ γιαγιά Κατερίνα», όπως την αποκάλεσε η Έλενα Παπαρίζου, έφερε μπουκουβάλα, παραδοσιακό γλυκό της Βόρειας Ελλάδας, κάτι αντίστοιχο της βασιλόπιτας.

Όταν μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς τη ρώτησε ποιον coach θα επέλεγε εκείνη για να συνεργαστεί εκείνη τον αποστόμωσε λέγοντας χαρακτηριστικά: «με εσάς»!

Αφού δοκίμασαν τα καλούδια της γιαγιάς Κατερίνας ήρθε η ώρα της διεκδίκησης. Πάνος Μουζουράκης και Σάκης Ρουβάς έδωσαν ρεσιτάλ κάνοντας ό,τι μπορούν για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της διαγωνιζόμενης.

Και πάνω που εκείνη διάλεξε τον Πάνο Μουζουράκη, ο Σάκης ρίχτηκε ξανά στη μάχη με την αξεπέραστη πειθώ του κατορθώνοντας να την «κλέψει» τελευταία στιγμή από τον Πάνο.