Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε τις θετικές πλευρές του χαρακτήρα της, αλλά δε δίστασε να εξηγήσει το λάθος που θεωρεί ότι έκανε η εθνική σταρ, όσο αφορά την δουλειά της ως ηθοποιός.

«Δούλεψα τρεις φορές μαζί της. Δύο φορές στα ξεκινήματά μου και μία φορά σαν πρωταγωνιστής τη χρονιά που κάναμε και τους Απαράδεκτους συγκεκριμένα. Η Αλίκη είχε πολύ ενδιαφέρον στο παρασκήνιο, πιο πολύ απ’ ότι είχε στο προσκήνιο. Δηλαδή, ήταν ένας πάρα πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, με πολύ χιούμορ, πολύ γενναιόδωρη», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Ήταν ένα πρόσωπο με μια τεράστια λάμψη. “Τρύπαγε” το πανί. Άπειρα προσόντα, οργανωτικά, πάρα πολύ καλή εργοδότης, πολύ καλή φίλη… Εγώ έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Όταν χάθηκε τόσο πρόωρα, σοκαρίστηκα πολύ».

Για το ταλέντο της στην υποκριτική ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια εξαιρετική ηθοποιός. Μπορούσε να το διακρίνει κανείς στις πρόβες. Θα πει κάποιος “τι με ενδιαφέρουν οι πρόβες;”. Ναι, και θα έχει δίκιο. Το μεγάλο της λάθος ήταν που δεν τόλμησε να δείξει το πραγματικό της ταλέντο πάνω στη σκηνή. Υιοθέτησε ευκολίες, φοβόταν την αποτυχία, δεν την πολυάντεχε, χάιδευε το κοινό με την έννοια ότι αυτό θέλει το κοινό και προς τα εκεί πάω. Το είχαμε κουβεντιάσει και πάρα πολλές φορές, νομίζω ότι δεν έκανε σωστά πάνω σε αυτό».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις