Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη. Ο Snik κυκλοφόρησε το πολυπόθητο και πολυαναμενόμενο diss track στους Mente Fuerte, Hawk και γενικά… Offbeat, δίνοντας τη δική του απάντηση στα «Rudeboys». Να θυμίσουμε πως ο Snik έχει κάνει συνεργασίες με τον Mente Fuerte στο παρελθόν, όπως το «ATH» και το «211», το οποίο και κατέβασε. Το γυαλί ράγισε στις σχέσεις των δύο καλλιτεχνών, όταν ο Mente Fuerte δεν πήρε το μέρος του Snik στο beef με τον Light, αλλά αντιθέτως έκανε καυστικά σχόλια και για τους δυο. Αυτά ήταν αρκετά για να σταματήσουν οι δυο τους κάθε επαφή.

Τι ανέφερε σε συνέντευξη του ο Mente Fuerte για το τότε beef Snik-Light

Έτσι, μετά από αρκετές σπόντες όπως στο Drip του Snik, αλλά και σε κομμάτια του Mente Fuerte ήρθαν τα diss tracks. Ο Mente Fuerte κυκλοφόρησε με τον Hawk το «Rudeboys», το οποίο αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για τον Snik, κάνοντας αναφορά σε «Topboy» (έτσι ονομάζεται ο πετυχημένος δίσκος του Snik).

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως οι Hawk (μέλος των Above The Hood) και Mente Fuerte είχαν hitάρει με το πετυχημένο reggaeton «Caliente», το οποίο αυτή τη στιγμή μετράει πάνω από 50 εκατομμύρια views στο Youtube. Από την άλλη, το περσινό καλοκαίρι, και ο Snik κυκλοφόρησε σε συνεργασία με την Τάμτα το «Senorita», το οποίο έγινε εξίσου πολύ μεγάλο hit. Κάποια σχόλια του Snik για fake views στο Caliente, είχαν φέρει το ξέσπασμα του Hawk, με αποτέλεσμα να ανοίξει κι άλλο μέτωπο. Επιπροσθέτως, ο Hawk προ μηνός προχώρησε σε InstaStories, στα οποία κατηγορούσε τον Snik με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και γεγονότα.

Επομένως, όλοι περίμεναν την απάντηση του νο1 ράπερ στην Ελλάδα, η οποία ήρθε με τον καλύτερο τρόπο και μπορούμε να πούμε πως το beef έλαβε τέλος με ξεκάθαρο νικητή. Τον Snik. To «Karma» κυκλοφόρησε σήμερα (22/9) ξαφνικά δίχως προειδοποίηση και ήδη έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο, καθώς σαν αληθινό diss track μιλάει με ονόματα, γεγονότα και… τηλέφωνο, όπως θα ακούσετε. Ουσιαστικά, πρόκειται από τα παλιά, τα καλά και με αληθινό battle ύφος diss.

Ακούστε το «Karma» του Snik