Συγκίνηση επικράτησε στο The Voice της Κυριακής, όταν μια διαγωνιζόμενη αφηγήθηκε τη δική της ιστορία. Συγκεκριμένα, η 35χρονη, Ερόρα Χατζηδημητρίου, αποφάσισε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να δοκιμαστεί στη σκηνή του δημοφιλούς talent show «The Voice». Η 35χρονη Ερόρα αφηγήθηκε τη δική της προσωπική ιστορία, συγκινώντας κοινό και κριτές.

Στο βίντεο της παρουσίασης η Ερόρα μίλησε για τα παιδικά χρόνια της στη Νορβηγία και αποκάλυψε ότι έφτασε στην Ελλάδα πριν από δέκα χρόνια λόγω έρωτα. Παράλληλα, μίλησε για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει στη χώρα μας, ενώ αναφέρθηκε στην καταστροφική φωτιά στο Μάτι. Η ίδια αποκάλυψε ότι η πυρκαγιά ήταν αυτή που την εμπόδισε να συμμετάσχει στις οντισιόν του «The Voice» πριν από δύο χρόνια.

«Το 2018 είχα δηλώσει ξανά συμμετοχή στο “The Voice” και με είχαν πάρει για casting. Αλλά όλο αυτό έγινε ακριβώς μετά τη φωτιά στο Μάτι και το Νέο Βουτζά, οπότε δεν είχα την ψυχολογία να τραγουδάω και να είμαι σε τέτοιο show. Εκείνη την ημέρα ήμουν στην παραλία με την κόρη μου, όμως όταν είδα τη φωτιά, πήγαμε στο σπίτι για να το κλείσω. Πήρα τα σημαντικά πράγματα και φύγαμε. Ευτυχώς το σπίτι σώθηκε, όμως κάηκε ο περιβάλλων χώρος. Ήταν μια τεράστια καταστροφή αυτό που ζήσαμε και εύχομαι να μην συμβεί ποτέ ξανά αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ερόρα.

Δυστυχώς η γλυκύτατη Ερόρα δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Η 20χρονη που μάγεψε τους κριτές

Στο ίδιο επεισόδιο της Κυριακής μία 20χρονη μάγεψε τους τέσσερις κριτές. Η Κωνσταντίνα Κούτρα θέλησε να δοκιμαστεί στο The Voice και με τη φωνή της «τρέλανε» τους κριτές, με τις τέσσερις καρέκλες να γυρίζουν και να επιθυμούν όλοι να την πάρουν στην ομάδα τους.

Οι coaches προσπάθησαν με κάθε μέσο να πείσουν την 20χρονη Κωνσταντίνα, με τους Σάκη Ρουβά και Έλενα Παπαρίζου να σηκώνονται και να χορεύουν μαζί της. Στο τέλος, η εντυπωσιακή Κωνσταντίνα επέλεξε να πάει στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.