Στο επεισόδιο της Δευτέρας 28/9, φάνηκαν από νωρίς οι…συνέπειες της πτωτικής τάσης της τηλεθέασης που παρουσιάζει το GNTM φέτος. Τα μέτρια νούμερα οδήγησαν πολύ νωρίς την παραγωγή του ριάλιτι στο παιχνίδι της πρόκλησης, βάζοντας στους νεαρούς και νεαρές συμμετέχοντες το δίλημμα του γυμνού ή της…αποχώρησης. Τη στιγμή αυτή αντιλαμβάνεται, τόσο ο παίκτης, όσο και ο θεατής, πως αντιμετωπίζονται οι συμμετέχοντες αυτών των ριάλιτι: ως γυμνή σάρκα.

Φυσικά δεν μπορούν όλοι να ανταπεξέλθουν το ίδιο εύκολα σε τέτοιου είδους δοκιμασίες. Η Χρύσα, συγκεκριμένα, δεν κατάφερε να παρουσιάσει αυτό που ήθελε στο δεύτερο μέρος της φωτογράφισης, το οποίο απαιτούσε εντελώς γυμνή πόζα. Μη μπορώντας να δείξει αυτό που ζητούσε η δοκιμασία η ξέσπασε σε κλάματα στην κάμερα, εξηγώντας πως δεν κατάφερε να είναι ο εαυτός της.

H Ρασέλ και τα σχόλιά της που πυροδότησαν το σάλο στο Twitter

Όπως την πρώτη χρονιά με την Τριάδα-Φωτιά, όπως και την δεύτερη με τις FF, έτσι και φέτος ο κόσμος του Twitter…βολιδοσκοπεί την κατάσταση και προσπαθεί να αντιληφθεί τις παρέες και τις κλίκες που σχηματίζονται. Είναι σαφές ότι, κάθε χρόνο σε αυτά τα ριάλιτι, δικαίως ή αδίκως, υπάρχει η ανάλογη στοχοποίηση εκείνων που επιθυμούν μεγαλύτερη προβολή στο ”γυαλί”. Η φετινή…υποψήφια, είναι η Ρασέλ. Συγκεκριμένα, μετά την χθεσινή δήλωσή της «Είναι λίγο παιδική χαρά. Νομίζουν ότι ήρθαν διακοπές, δεν έχουν καταλάβει που είναι και τι κάνουν και έτσι δυσκολεύουν και τους υπόλοιπους. Δε μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα αν ο καθένας είναι στον κόσμο του», το Twitter…πήρε φωτιά. Ενδεικτικά, αναφέρθηκε πως ”είναι χειρότερη και από τις FF”, απαίτησαν από την ίδια να…”Σταματήσει να μιλάει”, ενώ την συνέκριναν ακόμα και με την Kάτια από το περσινό παιχνίδι.

Κάποια χαρακτηριστικά σχόλια:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις