Η ηθοποιός, Φωτεινή Λεβογιάννη, μίλησε ανοιχτά για το ροζ βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο και εμπλέκει το όνομά της. Η ίδια ξεκαθάρισε, πως δεν είναι αυτή στο ροζ βίντεο, αλλά μια κοπέλα που της μοιάζει. Σε κάθε περίπτωση, όποια και να είναι αποτελεί θύμα σεξισμού. Θύμα μιας τάσης που τον τελευταίο καιρό αποκτά όλο και περισσότερους εκδικητές, αυτούς που θεωρούν ότι θα βγουν πιο ισχυροί, διασύροντας μία γυναίκα.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε για αυτό το περιστατικό.

«Είναι κάτι πολύ δύσκολο αυτό που περνάω και βιώνω τις δυο τελευταίες μέρες αλλά νιώθω δυνατή, έχω την στήριξη των δικών μου ανθρώπων και αυτό με κάνει ακόμα περισσότερο δυνατή και νομίζω ότι κάθε μέρα θα είμαι και καλύτερα», δήλωσε.

«Ξεκίνησε όλο αυτό το βράδυ της Παρασκευής όπου άρχισα να δέχομαι μια συρροή από αιτήματα φιλίας, ακόλουθους στο Instagram με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα. Παραξενεύθηκα. Μέχρι που το Σάββατο το πρωί έλαβα κάποια μηνύματα σεξιστικού περιεχομένου που αναφερόντουσαν στην συμμετοχή μου σε ένα ροζ βίντεο.

«Πάγωσα! Πέρασα μεγάλη αγωνία μέχρι να έρθει το υλικό στα χέρια μου, ώσπου ανακάλυψα ότι δεν είμαι εγώ. Είτε ήμουν είτε δεν ήμουν στο βίντεο πρωταγωνίστρια, παραμένω θύμα», είπε κλείνοντας αυτό το θέμα.

Είμαστε θύματα μιας τοξικά σεξιστικής παρακμής

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotini Levogianni (@fotini_levogianni) στις

Και επειδή έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, η Φωτεινή Λεβογιάννη μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο εξηγεί ότι όποια γυναίκα και να πρωταγωνιστούσε σε ένα τέτοιο βίντεο είναι θύμα.

«Θέλω να αναφερθώ στη σοβαρότητα αυτού του περιστατικού, διότι προφανώς δεν είναι μεμονωμένο. Δυστυχώς ολοένα και περισσότερες γυναίκες γίνονται στόχος και θύματα αυτής της τοξικά σεξιστικής παρακμής. Εγώ μπορεί λόγω της δουλειάς μου να έχω βήμα και να μπορώ να καταγγείλω ένα τέτοιο περιστατικό. Πολλά κορίτσια όμως δεν έχουν το βήμα, πέφτουν θύματα εκβιασμών, γεγονός που μπορεί να αποβεί ακόμη και μοιραίο», λέει.

Παροτρύνω όλες τις γυναίκες να μιλήσουν στις αρχές και να μη φοβούνται.

Έχω κινηθεί νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση. Η συγκεκριμένη πράξη είναι είναι συκοφαντική δυσφήμιση είτε είναι διαρροή προσωπικών δεδομένων είναι ποινικό αδίκημα, επιφέρει ποινή φυλάκισης. Όσοι διαδίδουν και δίνουν συνέχεια σε τέτοιου είδους παράνομες πράξεις είναι συνένοχοι.

«Όλες οι γυναίκες που βιώνουν κάτι παρόμοιο είμαστε θύματα μιας αισχρής τάσης», καταλήγει

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις