Ο Γιώργος Καπουτζίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ”Ενώπιος ενωπίω”,  μιλώντας τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική του ζωή. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ζήτημα της καραντίνας, εξηγώντας πως την πέρασε στην Αίγινα με τον σύντροφό του.

«Είχα την τύχη να με βρει η καραντίνα στην Αίγινα, οπότε το βίωσα τελείως διαφορετικά απ’ ότι αν ήμουν στην Αθήνα. Ήμουν στην Αίγινα, ήμουν με τον σύντροφό μου τότε εκεί και με τη γειτόνισσά μου με την οποία γίναμε καταπληκτικοί φίλοι μέσα σε αυτή τη διαδικασία. Λέω τότε γιατί τώρα δεν έχω δεσμό, αλλά ήταν δύο άνθρωποι που υπήρχαν, με βοήθησαν, θέλω να πιστεύω ότι κι εγώ τους βοήθησα και όλο αυτό ήταν πολύ πιο ανθρώπινο και σε μια μικρή κοινωνία όπου έβλεπες ήλιο, θάλασσα, περπατούσα στο βουνό. Δεν ξέρω, στην Αθήνα θα ήταν πολύ δύσκολα», σχολίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

”Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητας μου με φόβισε”

Ο επιτυχημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, δε δίστασε να αποκαλύψει πτυχές της προσωπικής του ζωής, αλλά και την δύσκολη περίοδο της ανακάλυψης του σεξουαλικού του προσανατολισμού.

«Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι. Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ότι λέω και ότι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη ζωή μου, το έχω. Έχω τη ζωή που θέλω, έχω την αποδοχή από τους ανθρώπους που θέλω, είμαι εντάξει», αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο bullying και σημείωσε πως δεν έπεσε θύμα εκφοβισμού γιατί κατάφερε να προστατεύσει τον εαυτό του: «Δεν δέχθηκα bullying, προστάτεψα τον εαυτό μου, αλλά είχα και δυνατή προσωπικότητα. Σαν διαδικασία είναι πολύ αγχωτική για ένα παιδί, για έναν έφηβο. Και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να στρώσω το έδαφος για τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα».

Τα επαγγελματικά σχέδια του και η αποχή από την τηλεόραση

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε ο επιτυχημένος σεναριογράφος, μίλησε για την τηλεόραση και την αποχή του από το γυαλί, ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδια του για το μέλλον:

«Νιώθω ότι ψάχνω την ευτυχία στη ζωή μου. Έχω να παίξω σαν ηθοποιός από το 2015. Αυτή τη στιγμή δεν χωράω στην τηλεόραση. Έχω ανακόψει πολλές φορές την πορεία μου λόγω φόβου, λόγω επιπολαιότητας. Το γράψιμο έχει μια οδύνη, είναι μια μοναχική διαδικασία», ενώ λίγο μετά, πρόσθεσε για την συγγραφή έργων πως: «Κυνηγούσα το αστείο όταν έγραφα τα πρώτα μου σενάρια. Ο στόχος μου ήταν να κάνω τον κόσμο να γελά, χωρίς να προσβάλλω. Δεν το πέτυχα πάντα, κάποιες φορές πέρασα κάτω από τον πήχη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις