Η φετινή τηλεοπτική σεζόν θέλει τα κανάλια στα…μαχαίρια, με τον ανταγωνισμό να βρίσκεται στα ύψη. Το GNTM αποτελεί ένα σόου που ”πουλάει”, και δεδομένης της απήχησής του, όλοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την επιτυχία του, προβάλλοντας το θέμα στο πρόγραμμά τους. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό τα λεγόμενα ”spoilers”, αποκαλύψεις, δηλαδή, για την συνέχιση του εκάστοτε σόου ή σήριαλ, έχει δημιουργήσει αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ANT1 ”Πρωινό”, αλλά και της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN ”Ευτυχείτε”, προχωρούν σε λεπτομέρειες όπως αποχωρήσεις, καβγάδες και γενικές εξελίξεις του σόου. Αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα την διοίκηση του STAR, και έτσι υπήρξε τηλεφώνημα στο ανώτατο επίπεδο, με σκοπό το αίτημα να παύσουν αυτές οι αναφορές στο σόου, αλλά και να προειδοποιήσει για τυχόν ενέργειες που δε θα άρεσαν, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Η Κατερίνα Καινούργιου συμμορφώθηκε, ωστόσο, αμέσως και δεν προχώρησε ξανά σε κάποια τέτοιου είδους αποκάλυψη. Από την άλλη πλευρά, όμως, η Φαίη Σκορδά συνέχισε να αναφέρεται στο σόου, πετώντας υπονοούμενα και σπόντες, με αποτέλεσμα να εξοργίσει τη διοίκηση του καναλιού του GNTM. Έτσι λοιπόν, το STAR προχώρησε, λίγες ημέρες πριν, σε εξώδικο, με το οποίο απαγορεύει ρητώς από την εν λόγω εκπομπή, να αναφέρει ή να παίξει το οποιοδήποτε απόσπασμα, σχετικά με την εκπομπή, οδηγώντας την κατάσταση στην τηλεόραση στα άκρα, αλλά και προκαλώντας τριγμούς στη σχέση μεταξύ των δύο καναλιών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις