Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show και μίλησε για τη γνωριμία του με τη Λένα Δροσάκη, τον γάμο και τον ερχομό του γιου τους.

«Το να είσαι πατέρας είναι μια άλλη κατηγορία. Υπέροχη, μοναδική και ανεπανάληπτη. Το απολαμβάνω με τις δυσκολίες και τις χαρές του. Ήρθαν τα πράγματα πολύ γρήγορα. Ήρθαν όλα στην ώρα τους. Ήμασταν και οι δύο έτοιμοι να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον και να μπούμε σε αυτό το κοινό ταξίδι. Γίναμε ζευγάρι, μετά από λίγο έμεινε έγκυος και το απολαμβάνουμε. Είχα φάει “κατραπακιά” με την Λένα, με το που την είδα. Δεν περίμενα να μου δώσει σημασία. Ένας κοινός μας φίλος έκανε τη γνωριμία. Υπήρχε ένας δισταγμός όταν την γνώρισα. Δεν ήξερα τι εικόνα είχε για μένα. Με έβλεπε στα περιοδικά και στην τηλεόραση. Όταν έγινε γνωστό ότι θα κάνω ταινία με τον Γαβρά, κάτι έγινε (γέλια). Βγήκαμε μετά το θέατρο με κοινή παρέα. Την είχα δει και το είχα επικοινωνήσει. Ήταν μια φανταστική Πρωτοχρονιά…» αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ο τρόπος που του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη

Πώς του ανακοίνωσε η Λένα Δροσάκη ότι ήταν έγκυος; «Μου το ανακοίνωσε με έναν πολύ έξυπνο και χαριτωμένο τρόπο. Ήταν μια περίοδος που έτρεχα με τις παραστάσεις. Μου είπε αν θα περάσω από το σπίτι… Μπήκα μέσα, έκατσα, της είπε «Τι γίνεται;». Μου είχε βάλει να φάω κάτι κι έτσι όπως κάθομαι βλέπω ένα κουτί. Δεν του έδωσα σημασία στην αρχή και λέγαμε τα νέα μας. Κοιτάζω το κουτί και λέω κάτι μου θυμίζει. Εδώ βάζω τα χαρτιά της εφορίας και διάφορα. Κι έλεγα τι δουλειά έχει εδώ; Μου λέει «Άνοιξε το, σε παρακαλώ». Το άνοιξα και είδα το τεστ. Έμεινα »παγωτό». Μεγάλη συγκίνηση! Ξεκίνησε ένα άλλο ταξίδι. Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη μέσα στην καραντίνα. Ακούγαμε τα πάντα, διαβάζαμε τι θα γίνει. Η γυναικολόγος μας έλεγε προσοχή» εξομολογήθηκε.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξομολογήθηκε πώς βιώνει την πατρότητα, ύστερα από τον ερχομό του γιου του: «Είναι τεράστια η συγκίνηση που νιώθεις όταν αγκαλιάζεις για πρώτη φορά το μωρό σου. Νιώθεις τον αγώνα της γυναίκας σου γι’ αυτό το θαύμα της ζωής. Όλα αυτά τα πρώτα είναι ανεπανάληπτα. Μου βγήκε ενστικτωδώς να κοιμίσω και να ταΐσω το μωρό. Δεν φοβήθηκα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις