”Τίτλοι τέλους” για την Aντελίνα Βαρθακούρη και την εκπομπή της, «Αντελίνα, Χτύπα το Κουδούνι», που φιλοξενήθηκε στο κανάλι του Alpha, όπως η ίδια αποκάλυψε στην ”Φωλιά των ΚουΚου”. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε την εκπομπή ”αποτυχία”, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για το πόσο την επηρέαζαν οι αρνητικές κριτικές που διάβαζε.

Αρχικά, ανέφερε: «Ξεκινήσαμε με τον Alpha μετά το Globetrotters με το Star και σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε κιόλας, ξέρετε ότι είστε οικογένεια για μένα. Ήσασταν, είσαστε και θα είσαστε, όλο το Star, και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Όσο έχουμε την υγειά μας, δεν υπάρχουν δύσκολα. Ξεκινήσαμε, μετά το Globetrotters, με πάρα πολλή χαρά και πάρα πολλή αγάπη μια πολύ όμορφη συνεργασία με τον Alpha για να γίνουν κάποια πράγματα».

Για την επιρροή των αρνητικών κριτικών, σχολίασε: «Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει το ζωντανό πρόγραμμα, δεν είμαι του μαγνητοσκοπημένου. Στο Globetrotters που ήταν μαγνητοσκοπημένο ήταν μια άλλη συνθήκη. Το ‘Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι’ ήταν αποτυχία από όλες τις πλευρές και εγώ το παίρνω επάνω μου. Ευχαριστώ τον Alpha που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία και ζητώ συγγνώμη που αυτό δεν πήγε καλά. Έκλαψα πολύ. Πολλές φορές με θυμάμαι στις 5 το πρωί κάτω από τα σκεπάσματα να διαβάζω κριτικές και να κλαίω».

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως έληξε η συνεργασία, υποστηρίζοντας πως: «Πρώτα εγώ θα ήθελα να χαρίσω στους συνεργάτες μου μια επιτυχία και να τους δω να γελάνε. Έγινε ένα ραντεβού, είπαμε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο και πρέπει να τελειώσει η συνεργασία εδώ. Ένιωσα ελευθερία, είναι σπουδαίο πράγμα η ελευθερία».

Η Αντελίνα Βαρθακούρη απάντησε, επιπλέον, σε ερώτηση του δημοσιογράφου στην κάμερα του Star, πως πράγματι σκέφτεται μια εκπομπή με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη, γεγονός που παραδέχθηκε πως θα της έδινε μεγάλη χαρά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις