Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα, coach των επίδοξων μοντέλων του GNTM, μιλά για τη σχέση της μαζί του, για το ριάλιτι αλλά και για τα μηνύματα που λαμβάνει. Η Ραφαέλα Ψαρού εξήγησε πως, ήξερε από την αρχή πως ο σύζυγός της είναι ιδιαίτερα όμορφος, και πως δεν της έχει δώσει δικαιώματα να ζηλεύει.

Στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες μηνύματα στον Γιώργο, ορισμένες φορές είναι τόσα πολλά που τον βοηθάω να απαντήσει. Δε με πειράζει, είναι φυσιολογικό”, επισήμανε η σύζυγός του, ενώ για το αν ζηλεύει υποστήριξε: ”Είμαστε 8 χρόνια παντρεμένοι, δεν μου έχει δώσει δικαίωμα να ζηλέψω. Ήξερα ποιον παντρεύτηκα. Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα έπαιρνα κάποιον άσχημο. Δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας”.

Παράλληλα, για την πρώτη τους συνάντηση σχολίασε:

” Την πρώτη φορά που τον είδα δεν παρατήρησα πόσο ωραίος είναι γιατί είχα πολλή δουλειά. Αυτό που μου αρέσει στον Γιώργο είναι πως είναι σαν μικρό παιδί, είναι αθώος. Και το χιούμορ επίσης. Κάποιες φορές γίνεται καυστικός, αλλά εγώ τρελαίνομαι, μ’ αρέσει”.

Για τον γάμο και την επαγγελματική πορεία του Γιώργου Καραβά, αλλά και το αν εκείνη έχει ξεχωρίσει κάποια μοντέλα από το ριάλιτι, τόνισε:

“Ο Γιώργος τώρα με το GNTM τρέχει περισσότερο από πριν επαγγελματικά. Ήμουν υποστηρικτική στο να πάει στο GNTM, έχει χρόνια εμπειρία και ήταν σίγουρη η επιτυχία του. Έχει πολύ πλάκα να τον βλέπω στην τηλεόραση, δεν τον ρωτάω ποιος θα φύγει στο επεισόδιο γιατί μου αρέσει το άγχος της αποχώρησης. Έχω ξεχωρίσει κάποια μοντέλα, αλλά δεν το λέω μην επηρεάσω τον κόσμο”.