Στον καναπέ της Δανάης Μπάρκα βρέθηκε ο παρουσιαστής και παραγωγός Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος, μάλιστα….έφτιαξε το πρόγραμμα του MEGA από την αρχή επιλέγοντας τα πρόσωπα που θα συμμετείχαν σε κάθε ζώνη. Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιώργος Λιάγκας αποδείχθηκε πως…δεν έχουν θέση στο πρόγραμμά του, ενώ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί όλους τους πιθανούς συνδυασμούς για να πετύχει!

Κατόπιν, ο Νίκος Κοκλώνης, κεντρικός καλεσμένος της Δανάης Μπάρκα, μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, τις φιλικές του σχέσεις αλλά και την επαγγελματική του πορεία. Σχετικά με την επαγγελματική του κλίση, υποστήριξε πως:

«Μου αρέσει να δημιουργώ. Μου αρέσει περισσότερο να είμαι παραγωγός. Σαν παρουσιαστής το έχω ζήσει. Δεν είναι η προτεραιότητά μου να είμαι εγώ μπροστά, ας είμαι και πίσω από τις κάμερες, έχει πολύ ενδιαφέρον».

Παράλληλα, προσπάθησε να ενθαρρύνει τους θεατές, εξηγώντας πως η πίστη στον εαυτό μας οδηγεί στην επιτυχία:

«Αυτό που έχω μάθει καλά στη ζωή μου, όσο επιτυχημένος κι αν είσαι, αν τα χάσεις όλα, μηδέν ευρώ να έχουμε, αν πιστέψουμε στον εαυτό μας όλα έρχονται. Εκεί που είχα τα πάντα δεν είχα τίποτα. Άνοιγα το ντουλάπι και δεν είχα ούτε μακαρόνια. Μην το βάζετε κάτω! Ρόδα είναι και γυρίζει».

Για τις φιλικές του σχέσεις εξήγησε πως για ένα διάστημα δεν μπορούσε να διακρίνει ποιος τον πλησίαζε για τις επιτυχίες του και ποιος για το ποιόν του, υπογραμμίζοντας πως:

«Είχα πάρα πολλούς φίλους. Στην αρχή δεν μπορούσα να φιλτράρω ποιοι είναι δίπλα μου για τι επιτυχίες μου. Όταν τα έχασα όλα κατάλαβα ποιοι είναι πραγματικά δίπλα μου. Τώρα που ξανανέβηκα μπορώ να τους ξεχωρίσω».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις