Η Super Kiki – κατά κόσμον Κική Λιτσάκη – άφησε για λίγο το πόστο τις στις «Σφήκες» και κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για μία συγκλονιστική συνέντευξη.

Τα παιδικά της χρόνια στη Χίο σημαδεύτηκαν ανεπανόρθωτα από τις αμέτρητες φορές που έγινε μάρτυρας ενδοοικογενειακής βίας στο σπίτι της μέχρι που χώρισαν αλλά ο εφιάλτης δεν σταμάτησε εκεί. Η άσχημη ψυχολογία της και η ανάγκη να βρει μία διέξοδο την οδήγησαν στα ναρκωτικά και τον εθισμό.

«Ο μπαμπάς μου ήταν βίαιος με τη μητέρα μου και με εμένα. Θυμάμαι όλες τις βίαιες εικόνες από το σπίτι». «Οι επόμενες γυναίκες του πατέρα μου με ζήλευαν, εμένα και τη μάνα μου. Δεν περνούσα καθόλου καλά. Η μητέρα μου βρήκε έναν αλκοολικό σύντροφο που δεν ήταν καθόλου ευχάριστος στο σπίτι».

«Κάποια φορά μία συμμαθήτριά μου είπε τη μητέρα μου “βίζιτα” επειδή δούλευε σε μπαρ. Για να το θυμάμαι ακόμα ήταν bullying».

Σε ηλικία 13 ετών δοκίμασε για πρώτη φορά ναρκωτικά.

«Η μάνα μου δούλευε άπειρες ώρες και η αλήθεια είναι πως, το έχει παραδεχθεί και εκείνη, ήταν στην κοσμάρα της εντελώς! Ασχολιόταν με άλλα πράγματα. Στα 13 μου ήπια τα πρώτα ναρκωτικά. Δεν ήρθε κανένας και δεν προσέγγισα κανέναν. Κάπως έμπλεξαν οι στάνταρ φίλοι μου, στην αρχή τους κοροϊδευα μέχρι που γύρισε και σε μένα το πρώτο τσιγάρο. Ενθουσιάστηκα στην αρχή, είχε πλάκα και με τα χρόνια δεν είχε καθόλου πλάκα. Για χασίσι μιλάω πάντα και μετά άρχισα να πίνω χάπια. Κρυφά πάντα από τους φίλους μου. Σιγά σιγά ήρθαν και τα υπόλοιπα, τα πιο σοβαρά. Κοκαϊνη κανονικά και συστηματικά. Δεν ήταν καθόλου αστείο. Όλα γινόντουσαν από ανάγκη. Lcd, πολύ Lcd και τότε ήταν που είχα πάψει να χαμογελάω και νόμιζα ότι θα χαμογελάω μόνο κάνοντας κάθε μέρα κατάχρηση. Μέχρι που έγινε ανάγκη. Είχα και μια σχέση με την οποία μαζί μπλέξαμε και μαζί τα κάναμε όλα. Εκεί σε ηλικία 16, 17 ετών. Στο τέλος μπήκε και η ηρωίνη στη ζωή μου» συμπλήρωσε η Κική Λιτσάκη.

Επίσης, η Super Κική πρόδωσε με ειλικρίνεια πως «όλοι ήξεραν, κανείς δεν καταλάβαινε την σοβαρότητα του θέματος. Όλος ο κόσμος το ήξερε, όχι μόνο οι γονείς μου».

Στη Χίο η ζωή την έφερε να μπει στους κόλπους των Locos, συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά στο νησί και επί χρόνια βρισκόταν στο στόχαστρο της αστυνομίας. Η ανάμειξη της σ΄αυτή την ομάδα ήταν και ο λόγος που μπήκε στη φυλακή με την κατηγορία για εμπόριο ναρκωτικών.

«Κατηγορήθηκα για εμπόριο ναρκωτικών. Ήταν συνηθισμένο να είμαστε στα κρατητήρια για χρήση. Εκείνη τη φορά κατηγορηθήκαμε για σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης. Η στιγμή που μου ανακοίνωσε η ανακρίτρια ότι προφυλακίζομαι ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου».

Ηρωίνη δοκίμασε πρώτη φορά 20 ημέρες πριν μπει φυλακή. Σωτήρια η καταδίκη της για εκείνη καθώς όπως ομολογεί αν δεν είχε φυλακιστεί δεν θα βρισκόταν εδώ σήμερα.

«Αν δεν είχα μπει στη φυλακή δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις