Το ”Ράδιο Αρβύλα” επέστρεψε δυναμικά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, με την παρέα του Αντώνη Κανάκη να σχολιάζει με καυστικό και ιδιαίτερο τρόπο την επικαιρότητα, όπως άλλωστε είχε συνηθίσει το τηλεοπτικό κοινό από τα πρώτα χρόνια της εκπομπής. Είναι γνωστό πως η σατιρική εκπομπή έχει πιστούς φαν εδώ και πολλά χρόνια, με το κανάλι να αποφασίζει να την τοποθετήσει χρονικά αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στις 20:00. Την ίδια στιγμή, τα περισσότερα κανάλια έχουν προγραμματίσει τα δικά τους δελτία ειδήσεων.

Η απόφαση αυτή φαίνεται πως αποδείχθηκε ιδιαίτερα καρποφόρα, με το ”Ράδιο Αρβύλα” να κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη του κοινού. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το πρώτο επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας σημείωσε 16,8% στο γενικό σύνολο και 22,8% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα σε τέταρτο έφτασε ακόμη και το 26,9% κυριαρχώντας έναντι των ανταγωνιστών.

Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννης Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση φαίνεται πως δεν άργησαν να…επανενταχθούν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, τοποθετημένοι μάλιστα σε μια ζώνη άκρως ανταγωνιστική.

Η είσοδος στο πρώτο επεισόδιο και η αναφορά του Κανάκη στην κόρη του

Οι παρουσιαστές έκαναν εντυπωσιακή είσοδο με το I Will Survive σε δική τους παραλλαγή, αστειεύτηκαν μιας και προβάλλονται την ίδια ώρα με αρκετά δελτία ειδήσεων άλλων τηλεοπτικών σταθμών ενώ ο Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε να μη δείξει την ευχή της κορούλας του που έγραψε μπαμπά καλή επιτυχία.

«Σήμερα θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με αυτό το χάρτινο κουτί. Έχω δεχτεί πολλά δώρα στη ζωή μου. Αλλά αυτό εδώ το δώρο που δέχτηκα σήμερα από το κοριτσάκι μου, που πήρε την πρωτοβουλία και το έφτιαξε. Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό. Κυρίες και κύριοι όλοι βρισκόμαστε εδώ και έχουμε πάρει τον ρόλο μας πολύ σοβαρά. Μέχρι τέλη Μαΐου θα είμαστε εδώ στο Open» ανέφερε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις