Η Ντέμι Μουρ εμφανίστηκε σε πασαρέλα στην οποία συμμετείχαν διάσημα μοντέλα και σταρ του Χόλιγουντ, που έγινε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Ωστόσο αυτή την φορά δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση. Ο λόγος δεν είναι ήταν άλλος από το πρόσωπο της, το οποίο έδειχνε παραμορφωμένο. Όταν η γνωστή ηθοποιός βγήκε στην πασαρέλα όλοι πάγωσαν καθώς προσπαθούσαν να αναγνωρίσουν ποια ήταν αυτή που παιρνούσε από μπροστά τους, με το θυμωμένο-βλοσυρό ύφος.

Τα χειροκροτήματα καλύφθηκαν από ένα βουητό από σχόλια, ενώ τα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από τις φωτογραφίες, οι οποίες ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν επιπέδου «η χειρότερη πλαστική όλων των εποχών», «ο πλαστικός ξέχασε να προσθέσει τα μάγουλα στο τέλος», τα οποία αντηχούσαν σε όλο το Twitter.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως η γνωστή ηθοποιός εικαζόταν ότι πριν από 20 χρόνια είχε δαπανήσει περίπου 250.000 δολάρια σε πλαστικές, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταμόρφωσή της σε σώμα και πρόσωπο, εν όψει της συμμετοχής της στην ταινία «Άγγελοι του Τσάρλι» το 2003.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις