Ο Κώστας Σπυρόπουλος κατέθεσε -μέσω του δικηγόρου του- απάντηση στις καταγγελίες της Αγγελικής Λάμπρη, της Τζένης Μπότση και της Λουκίας Μιχαλά. Ο συνήγορος του ηθοποιού και σκηνοθέτη επισημαίνει ότι «ο εντολέας μου υπογραμμίζει ότι, εάν προσέβαλε κάποιον ή τον έκανε να αισθανθεί άβολα, λυπάται ειλικρινά γι’ αυτό και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ήταν στις προθέσεις του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δικηγόρου του Κώστα Σπυρόπουλου

«Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας, καταγγελίες από καταξιωμένες γυναίκες ηθοποιούς, σε βάρος του εντολέα μου Κώστα Σπυρόπουλου, υπό τον τίτλο «θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα».

Ωστόσο, αποτελεί ένδειξη πολιτισμού μιας κοινωνίας ο φερόμενος θύτης να μην στοχοποιείται τόσο βάναυσα, ειδικά, όταν δεν υφίσταται καταγγελία που να μπορεί να ερευνηθεί από το μόνο θεσμό που έχει αυτή την εξουσία, ήτοι τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Ουδείς δικαιούται να την υποκαταστήσει στο έργο της.

Σε κάθε περίπτωση και σεβόμενος απόλυτα την αξία του ανθρώπου, ο εντολέας μου υπογραμμίζει ότι, εάν προσέβαλε κάποιον ή τον έκανε να αισθανθεί άβολα, λυπάται ειλικρινά γι’ αυτό και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ήταν στις προθέσεις του.

Τι κατήγγειλαν Λάμπρη, Μπότση και Μιχαλά

Σε σοβαρές καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση κατά του ηθοποιού και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλου προχώρησαν οι Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η κα Μπότση αποκάλυψε πως η ίδια καθώς και οι Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά έχουν πέσει θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον δημοφιλή ηθοποιό.

Η ανάρτηση της Τζένης Μπότση:

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.
»Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν. @aggelikilampri_official @loukia_m κορίτσια σας αγαπώ!!»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις