Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και το ΣΚ Παρέα, είπε ότι οι θύτες «θεωρούν ότι ακόμα κι αν βιάζουν ανήλικα, δεν θα τους πειράξει κανείς. Πιστεύουν ότι δεν θα τιμωρηθούν επειδή έχουν ισχυρούς φίλους. Μιλάμε για κύκλωμα παιδεραστίας.»

«Δε φημολογείται, αλλά όλα δείχνουν ότι υπάρχει ένα κύκλωμα παιδεραστίας, δε μιλάμε απλώς για έναν άνθρωπο που κατηγορείται για παιδεραστία», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος έβαλε και την πολιτική διάσταση του ζητήματος.

«Αφορά στο σύνολό της την ελληνική κοινωνία το θέμα, το τι κράτος, τι κοινωνία έχουμε στην πραγματικότητα».

«Από μικρός παρακολουθώ την εξουσία, τις εκάστοτε κυβερνήσεις αυτού του τόπου να “γράφουν” τους πολίτες στα παλιά τους τα υποδήματα. Δε φτάνει ένας από μόνος του να γίνει διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, που σημαίνει ότι κάποιοι τον τοποθέτησαν στη θέση αυτή… Δεν έχει παραιτηθεί ούτε ένας από αυτή την κυβέρνηση..»

Όπως επισήμανε ο Χ. Τζωρτζάκης, «μιλάμε για ένα κύκλωμα παιδεραστίας και η υπουργός Πολιτισμού σφυρίζει αδιάφορα, προσπαθεί να σώσει την πολιτική της καριέρα». «Δε ζητάω να παραιτηθεί η υπουργός επειδή γνώριζε, αν γνώριζε να παρέμβει ο εισαγγελέας, αλλά να παραιτηθεί επειδή δεν γνώριζε» είπε ο ηθοποιός τεκμηριώνοντας τη θέση του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις