Διονύσης και Κωστής έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να παραμείνουν στο σπίτι του MasterChef 5. Στάθηκαν μπροστά από τους κριτές αλλά και τους καλεσμένους σεφ που βαθμολόγησαν τα πιάτα τους και περίμεναν να ακούσουν τα αποτελέσματα.

Τελικά, ο Διονύσης κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία και να εξασφαλίσει έτσι την παραμονή του στο σπίτι.

Ο Κωστής δεν τα πήγε τόσο καλά και έτσι αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής. «Ήταν μία σύντομη εμπειρία. Ένα σύντομο ταξίδι και δεν κατάφερα να ξεδιπλώσω τον μαγειρικό μου εαυτό. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και χαίρομαι που έφτασα μέχρι εδώ. Η μαγειρική δε σταματά ποτέ. Το θέμα είναι να έχει κάποιος τύχη εδώ μέσα.»

Λίγο πριν ο Κωστής αποχωρήσει από το παιχνίδι ο Ιωάννης βρίσκεται στον εξώστη και λέει στον Διονύση: «Πώς το πετσοκόψαμε έτσι;».

Μάλιστα, προηγουμένως, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας υπήρξαν διάφορες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, με τον Κωστή να ξεσπά που ήταν πάλι υποψήφιος. Όταν ο παίκτης άκουσε τον Πάνο να δικαιολογείται για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως αρχηγός, ο Κωστής δήλωσε στην κάμερα: “Μπούρδες, αυτά τα λένε μόνο κάτι κότες εκ του αποτελέσματος για να δικαιολογήσουν την φωτιά στον κ…ο τους”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις