Στο επεισόδιο της Κυριακής το Survivor επέστρεψε με το απόλυτο έπαθλο της χρονιάς, μέχρι στιγμής, αφού ο Ατζούν χάρισε ένα πλήρες γεύμα στη νικήτρια ομάδα και χορό μέσα στο σκάφος στη μέση της Καραϊβικής.

Οι μεγάλοι νικητές ήταν οι μπλε με 10-3, παρά το γεγονός ότι το κλίμα στην ομάδα τους είναι κακό. Οι Τζέιμς, Νίκος και Άννα Μαρία έχουν γίνει μια ξεχωριστή υπο-ομάδα, ωστόσο οι μπλε άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους και ενώθηκαν ώστε να έρθει η νίκη!

Από την άλλη, στους κόκκινους, με εξαίρεση ένα μίνι τσακωμό σχετικά με τις προμήθειες του Γιώργου Κοψιδά, το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό, παρά την ήττα σε ένα τόσο σπουδαίο έπαθλο! Οι κόκκινοι το διαχειρίστηκαν με σωστό τρόπο ώστε να πάνε με την κατάλληλη ψυχολογία στη πρώτη μάχη για την ασυλία.

Την περασμένη εβδομάδα οι κόκκινοι μέτρησαν δύο νίκες στις ασυλίες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα από τους μπλε να αποχωρήσει ο Κρις Σταμούλης! Πλέον όμως είναι μια νέα εβδομάδα, με καινούργια δεδομένα και τους μπλε πιο αποφασισμένους από ποτέ.

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία σήμερα (08/03);

Ο ΣΚΑΙ έχει αργήσει να δώσει ακόμα trailer και ο λόγος είναι προφανής! Ο Γιώργος Λιανός γύρισε πριν δύο μέρες στον Άγιο Δομίνικο κι ακόμα δεν έχουν προλάβει να μονταριστούν όλα τα πλάνα. Όλη η κατάσταση έχει πάει λίγο πιο πίσω, οπότε ο ΣΚΑΙ είναι λογικό να έχει αργήσει να δώσει trailer.

Πάντως, όσον αφορά τους μπλε Τζέιμς και Νίκος, που είναι δύο πολύ δυνατοί παίκτες αγωνιστικά, παίζουν το “κεφάλι” τους! Έχουν διασπαστεί από την υπόλοιπη ομάδα και γνωρίζουν πως εφόσον χάσουν είναι πολύ πιθανό να δοθούν υποψήφιοι! Αυτό σε συνδυασμό με την άνοδο της ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια, για μας τους χρίζει φαβορί, χωρίς να προκύπτει η παραμικρή πληροφορία για την ώρα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις