Η Αριάνα Γκράντε διευθέτησε μέσω συμβιβασμού τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ένας καλλιτέχνης χιπ χοπ, ο οποίος κατηγορούσε τη διάσημη τραγουδίστρια της ποπ ότι η επιτυχία της, του 2019, “7 Rings” ήταν κλεμμένη από ένα τραγούδι που εκείνος είχε γράψει πριν από δύο χρόνια.

Ο καλλιτέχνςη που προέβη στην μήνυση είναι γνωστός ως DOT και αποκάλυψε τον διακανονισμό στον οποίον κατέληξε με την Γκράντε και άλλους 13 εναγόμενους, μεταξύ άλλων τους παραγωγούς της και άλλους συνθέτες, σήμερα, σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν.

Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν αποκαλυφθεί και ο δικαστής διέταξε να απορριφθεί η μήνυση λόγω του συμβιβασμού. Οι δικηγόροι των δύο πλευρών δεν έχουν ανταποκριθεί προς το παρόν στο αίτημα του πρακτορείου Ρόιτερς να σχολιάσουν σχετικά. Ο Στόουν ισχυριζόταν ότι «εξέχοντες ειδικοί στη μουσικολογία» κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μεταξύ άλλων ο ρυθμός και οι στίχοι του “7 Rings” εκλάπησαν από το τραγούδι του “You Need It, I Got It”.

Ακούστε το σχετικό τραγούδι:

Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε παρουσιάσει το τραγούδι του σε συναντήσεις στην Universal Music Group, όπου είχε παραστεί ένας από τους παραγωγούς της Γκράντε, ο εναγόμενος Τόμι Μπράουν και δεν «πήρε τα εύσημα λόγω της επιτυχίας του “7 Rings”!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις