Το μεσημέρι της Τετάρτης (17/3), η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε δημόσια έκκληση στους τηλεθεατές του Pop Up αναφορικά με τα ψεύτικα προφίλ. Η όμορφη παρουσιάστρια προειδοποίησε το κοινό να μην απαντά και να μην στέλνουν χρήματα και κωδικούς σε λογαριασμούς που έχουν το όνομα της, καθώς είναι όλοι ψεύτικοι.

Η Ηλιάνα είπε χαρακτηριστικά: «Μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα ότι σας στέλνουν λογαριασμοί με το όνομά μου να βάλετε τραπεζικούς λογαριασμούς για να σας δώσουν δώρα και να κερδίσετε και ανοίγετε συζήτηση μαζί τους και υποτίθεται ότι μιλάτε μαζί μου και συζητάτε ακόμα και την καθημερινότητά μου κι εγώ σας απαντάω.

Είναι όλα ψεύτικα προφίλ. Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου. Κάντε τους report και block και προς Θεού, μην δίνετε τραπεζικούς λογαριασμούς. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό γιατί μου στέλνετε μηνύματα εδώ και δέκα μέρες. Δίνετε τους κωδικούς σας και γίνεστε φίλοι με προφίλ που δεν ξέρετε τι είναι. Όσο μπορέσω κι εγώ θα σας προστατεύσω. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ» κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις