Τον Μάιο, σε παραγωγή Disney κυκλοφορεί το spin off του 101 Σκυλιά της Δαλματίας με τίτλο Κρουέλα και στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι η Emma Stone. Σκηνοθέτης είναι ο Κρεγκ Γκιλέσπι (I Tonya) και στο σενάριο ο Τόνι Μακ Ναμάρα (The Favourite).

H ταινία μας μεταφέρει στο Λονδίνο την εποχή των 70ς. Η νεαρή και φιλόδοξη σχεδιάστρια ρούχων, Εστέλα (Emma Stone), θα επιδιώξει να γίνει διάσημη με τα σχέδιά της. H Εστέλα θα έχει την ευκαιρία που αναζητά, επειδή το στυλ της στη μόδα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της Βαρώνης φον Χέλμαν (Emma Thompson). H Xέλμαν, ως γνωστόν, είναι μία αριστοκράτισσα με σκοτεινά στοιχεία. Η σχέση μεταξύ των δύο γυναικών θα είναι εκρηκτική με αποτέλεσμα η Εστέλα να μετατραπεί στην αδίστακτη Cruella. Nα τονίσουμε ότι ο χαρακτήρας της Cruella είναι πολύ γνωστός στις παιδικές ηλικίες.

Η Εmma Stone (La La Land, The Amazing Spider – Man, The Favourite, Birdman, Οι Διώκτες του Εγκλήματος) εξελίσσεται σε μία από τις καλύτερες ηθοποιούς στο Hollywood. Mετά την Ευνοούμενη (Υποψήφια Β’ Γυναικείου Ρόλου) η πολύ όμορφη Emma συνεργάζεται ξανά με τον Γιώργο Λάνθιμο για το Poor Things.

Το trailer μας βάζει για τα καλά στο πνεύμα της ταινίας:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις