Για όλους και για όλα μίλησε στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πάμε Δανάη!» και τον Κωνσταντίνο Αρκά, η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η Αντελίνα δήλωσε «πολύ χαρούμενη και πολύ καλά» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, όπου έχει μεσημεριανή εκπομπή με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη, τα Σαββατοκύριακα. «Έχω βρει συνεργάτες που αγαπούν την Αντελίνα και τους αγαπώ διπλά» πρόσθεσε.
Αναφορικά με την εκπομπή της, σημείωσε ότι νιώθει πολύ καλά. «Δεν επαναπαύομαι ούτε εφησυχάζομαι» είπε σχετικά με τα νούμερα. «Είμαστε απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού, που είναι έμπειρη και έχει στρωμένη εκπομπή. Μονοψήφια κάνουν πλέον όλες οι εκπομπές. Δεν με στενοχωρεί τίποτα».

Φυσικά, αναφέρθηκε και στον άντρα της. «Ο Χάρης είναι ευφυέστατος άνθρωπος και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε μαζί» υπογράμμισε. «Εγώ θα ήθελα να δω τον άντρα μου καλά και ευτυχισμένο. Και έτσι είναι μαζί με το κορίτσι του» πρόσθεσε.

«Ο Χάρης βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του. Οπωσδήποτε διαφωνώ με τον Χάρη σε αρκετά πράγματα, και εκείνος μαζί μου» σχολίασε για τη συνεργασία τους στην τηλεόραση. Τέλος, υποστήριξε ότι το κανάλι θα αποφασίσει για το μέλλον της εκπομπής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις