Η Ζήνα Κουτσελίνη, εμφανώς συντετριμμένη από την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ «άνοιξε» την εκπομπή της με το τραγούδι «Αχ χελιδόνι μου» και είπε: «Δεν ξέρω τι να σας πω, ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος: Έλα μωρέ Ζήνα. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε γιατί έτσι θα ήθελε και εκείνος».

Περιγράφοντας, δε, πώς ενημερώθηκε για την δολοφονία, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε ότι ενημερώθηκε αρχικά από τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Γιώργο Καλλιακμάνη «και μετά δεν θυμάμαι τίποτα».

«Έγραψα κάποια στιγμή όταν βρήκα τη δύναμη ότι ήταν αδερφός. Ήταν οικογένεια που όταν την έχασα τη βρήκα» συνέχισε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Γιώργο Καραϊβάζ.

«Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή εκείνος έβαλε την υπογραφή του με έγκυρος και αληθινό ρεπορτάζ. Μου έπιασε το χέρι και μου είπε είμαστε συνοδοιπόροι» πρόσθεσε.

«Είμαστε σήμερα εδώ γιατί αυτό το Σαββατοκύριακο εγώ πήρα περίπου 70.000 μηνύματα που ήταν μηνύματα αγκαλιάς» συνέχισε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Δεν είμαστε η γυναίκα του, το παιδί του, η αδελφή του, η μητέρα του. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε τρόπο να μας αγκαλιάσει. Είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε» συνέχισε με εμφανή τη συγκίνησή της η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Θα δείτε την ευλογία και τη μεγαλοσύνη του Γιώργου» είπε ακόμα η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία ανακοίνωσε πως «σκεφτήκαμε να είναι μια εβδομάδα ελεημοσύνης στη μνήμη του Γιώργου για αυτά που εκείνος πίστευε και πρέσβευε».

«Του υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε όρθιοι και δυνατοί» κατέληξε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εισαγωγή της για τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Για συμβολικούς λόγους, μάλιστα, στη θέση του δολοφονημένου δημοσιογράφου στο πάνελ της εκπομπής υπήρχε ένα μπουκέτο με λευκά τριαντάφυλλα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις