Τα 20 χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει φέτος τον Μάιο το Καφεοίνο στα Άνω Πατήσια. Πρόκειται για ένα συνοικιακό coffee bar που λειτουργεί από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, προσφέροντας πολλές επιλογές για καφέ,φαγητό,cocktail και ποτό.

Αμέτρητα party με καλεσμένους Dj, live βραδιές με υπέροχα groups,πρωινά για καφέ, απογεύματα για μπυρίτσα ή κρασί έχουμε να θυμηθούμε όλα αυτά τα χρόνια.

Έρωτες γεννήθηκαν στην μπάρα του, αμέτρητες παρέες ενωθήκαν στα τραπέζια του εξωτερικού χώρου καταλήγοντας σε μια μεγάλη παρέα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μεγάλο ποσοστό της πελατείας του συνεχίζει να το επισκέπτεται σταθερά αυτά τα 20 χρόνια και δηλώνει φανατικά πιστό κοινό!

Μπαίνοντας στην τρίτη του δεκαετία πιο ώριμο από ποτέ με συχνές επεμβάσεις στην διαμόρφωση των χώρων του, συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου σεβόμενο την πελατεία του Το Καφεοίνο ξεφεύγει από τα όρια του συνοικιακού μπαρ και κατά καιρούς φιλοξενεί στις κονσόλες του κάποιους από τους καλύτερους Έλληνες Djs! Νίκος Διαμαντόπουλος, Δημήτρης Παπασπυρόπουλος, Theo Grooves,Serafeim Tsotsonis, Koza, Savvas, Chevy και πολλοί άλλοι έχουν παρελάσει από την μουσική επιμέλεια του! Χρόνια πολλά Καφεοίνο, στα επόμενα 20 χρόνια με αγάπη και ωραίες στιγμές!

Καφεοίνο Γαβριηλίδου 8 Άνω Πατήσια

https://www.facebook.com/kafeoino

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις