Φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τα όσα δήλωσε ο παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί σχετικά με το Αιγαίο και τα ελληνοτουρκικά στο προχθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι.

Δείτε το βίντεο

«Aυτή η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα», είπε μεταξύ άλλων ο Ατζούν Ιλιτζαλί και οι δηλώσεις του προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις. Σχολιάζοντας τα λόγια του ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα. «Είναι τεράστιο ολίσθημα αυτό που έκανε και μάλιστα, το έκρυψε μέσα στην ωραία θέση ότι οι λαοί δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή Ευτυχείτε.

«Το Αιγαίο ανήκει στους Έλληνες. Το Αιγαίο που έχει όλα αυτά τα ελληνικά νησιά είναι δικό μας. Οι διάφορες συμβάσεις μας έχουν δώσει όλο το Αιγαίο. Εγώ έχω σπίτι στο κέντρο του Αιγαίου, στην Μήλο. Κατά τον Ατζούν Ιλιτζαλί αυτό το σπίτι δεν σημαίνει τίποτα, γιατί σήμερα μπορεί να το έχω εγώ, αύριο μπορεί να το έχει ο Τούρκος.

Όχι, κύριε Ατζούν, όχι! Ντεν μπορείς να εξαφανίζεις μία τάλασσα, η οποία μάλιστα, είναι ελληνική βάσει συμβάσεων, βάσει ιστορίας, βάσει των πάντων. Είναι τεράστιο ολίσθημα αυτό που έκανε και μάλιστα, το έκρυψε μέσα στην ωραία θέση ότι οι λαοί δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα» είπε εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Εγώ βγήκα από τα ρούχα μου, όχι να τον χειροκροτάω» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις