Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος μίλησε για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ρίτα» και αποκάλυψε από ποιον εμπνεύστηκε το ρεφρέν. «Το εμπνεύστηκα από τους γονείς μου. Τον πατέρα μου τον λένε Δημήτρη και τη μητέρα μου Ρίτα. Κάθε μέρα που ο πατέρας μου θέλει κάτι, τη φωνάζει έτσι, με ένα παράπονο».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σπουδές του στην Ιταλία, στον αδελφό του που είναι πάντα στο πλευρό του και στην αγάπη του για τη μουσική. «Θα μπορούσα να ζήσω στην Ιταλία, αλλά έπρεπε να γυρίσω για να μην κηρυχθώ ανυπότακτος. Στην Ιταλία έπαιζα μουσική στον δρόμο, ήταν μεγάλη εμπειρία».

Επίσης, ο Κωστής Μαραβέγιας περιέγραψε την οντισιόν που άλλαξε την πορεία της ζωής του, αφού συνεργάστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο, αλλά και η οποία ήταν η αφορμή για να γνωριστεί με τον καλό του φίλο Πάνο Μουζουράκη. «Η ζωή μου άλλαξε πορεία σε μια οντισιόν του Διονύση Σαββόπουλου. Εκεί γνώρισα και τον Πάνο Μουζουράκη, τον τύπο με την μοϊκάνα που θα μας έτρωγε τη δουλειά. Τον είχα άχτι τότε. Έναν έπρεπε να κρατήσει από τους δύο. Μας πήρε και τους δύο στην παράσταση και έτσι γίναμε φίλοι. Άλλαξε η ζωή μου» ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε: «Πολλά παιδιά που έχουν όνειρα και ταλέντο, δεν έχουν την τύχη. Δεν είναι μόνο το ταλέντο, αλλά και το σωστό timing. Πρέπει πάντα να έχουμε ταπεινότητα. Ακόμη και όταν αισθανόμαστε ότι πάμε καλά, πρέπει να ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι δεδομένο και δεν είναι μοναδικό».

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πόσα χρόνια τραγουδάει επαγγελματικά, ο Κωστής Μαραβέγιας απάντησε: «Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ επαγγελματικά, είναι η αγάπη μου. Ζω από αυτό γιατί κυρίως γράφω τα τραγούδια. Αν δεν έγραφα τα τραγούδια και τις μουσικές μου για να χορεύω στα live, δεν νομίζω ότι θα τραγουδούσα. Δεν με θεωρώ έναν κλασσικό συμβατικό καλλιτέχνη. Είμαι ένας τραγουδοποιός, ένας άνθρωπος που λέει αυτά που γράφει, που χαίρεται περισσότερο όταν γράφει μουσική και φέρει κάτι καινούργιο, παρά όταν θα ενσαρκώσει στίχο ή μουσική κάποιου άλλου».

«Θα ήθελα να γίνω πατέρας»

Τέλος, ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε για την αγάπη του για τα παιδιά και για την επιθυμία του να γίνει πατέρας, καθώς και ο ίδιος μεγάλωσε σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που πάντα στήριζε τις επιλογές του. «Προφανώς θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Αρχικά, έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση… Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις