Μια καταδίωξη με χολιγουντιανή «χρυσόσκονη» φιλοξένησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 30 Ιουνίου 2021, η περιφερειακή της Θεσσαλονίκης. Μια Plymouth Barracuda, το εντυπωσιακό αμερικάνικο muscle car που έδωσε και τον αρχικό τίτλο στην ταινία που γυρίζεται στην πόλη, διέσχισε την περιφερειακή της πόλης και εκτυλίχθηκαν σκηνές καταδίωξης.

Ψηφιακές κάμερες υψηλής ευκρίνειας, σκηνικά, ειδικά αντικείμενα («props») τοποθετημένα στην προκαθορισμένη διαδρομή στον κλάδο της οδού που οδηγεί δυτικά και το «action» ακούστηκε πολλές φορές αφού ο χαρακτήρας του Αντόνιο Μπαντέρας -στη συγκεκριμένη περίπτωση ο επαγγελματίας που θα λειτουργήσει στη θέση του- πρέπει να κυνηγηθεί ή/και να κυνηγήσει στο Μαϊάμι, όπου τοποθετείται με βάση το σενάριο.

Για την ολοκλήρωση των σκηνών, οι άνθρωποι της παραγωγής πήραν τις αντίστοιχες εγκρίσεις.

Aπό τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προκλήθηκε μπλακ άουτ στους δρόμους, με τις ουρές στη Μουδανιών να φτάνουν μέχρι το ύψος της Μπότσαρη.

Η επόμενη ημέρα γυρισμάτων στους δρόμους της πόλης είναι -σύμφωνα με τον προγραμματισμό- το Σάββατο 3 Ιουλίου, οπότε και θα γίνουν γυρίσματα που με τα σημερινά δεδομένα θα πρέπει να ολοκληρωθούν στην Εθνικής Αμύνης, η οποία, ενδεχομένως από τις έξι το πρωί -σίγουρα όμως μέχρι αργά το βράδυ- θα λειτουργήσει ως σκηνικό για το «The Enforcer».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις