Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του Beckett, της πρώτης ταινίας του Netflix, που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Σε παραγωγή του Λούκα Γκουανταντίνο και σε σκηνοθεσία του -κάποτε βοηθού του- Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρτίνο, η ταινία εξελίσσεται στην Αθήνα και ακολουθεί τα βήματα του Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον ως Μπέκετ, ο οποίος δείχνει να έχει «μπλέξει» σε μία παράξενη ιστορία.

Ενώ ταξιδεύει στην Ελλάδα για τις διακοπές του, ένα αναπάντεχο ατύχημα στέκεται η αφορμή για να ξεκινήσει ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό εις βάρους του. Ενώ τον καταδιώκει η αστυνομία, εκείνος προσπαθεί να διασχίσει την πόλη έχοντας ως τελικό προορισμό την Αμερικανική Πρεσβεία, όπου και θα απευθυνθεί για βοήθεια.

Ενώ ο ίδιος προσπαθεί να καταφύγει εκεί για βοήθεια, η ένταση συνεχώς κλιμακώνεται και καταλήγει να βρίσκεται στο κέντρο μίας πολύ βίαιης συνωμοσίας.

Στο πλευρό του βρίσκονται οι Αλίσια Βικάντερ, Βίκι Κρίεπς, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Πάνος Κορώνης, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και τέλος, η Δάφνη Αλεξάντερ. Συμμετέχει ακόμα, η Λένα Κιτσοπούλου. Πριν κυκλοφορήσει στο Netflix, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο στις 13 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις