Ο μεγάλος νικητής του Survivor 4, ο οποίος θα πάρει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, είναι ο Σάκης Κατσούλης. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Λιανός έκανε ειδική αναφορά πως οι ψήφοι ήταν πολύ κοντά ανάμεσα στους Ηλία Μπόγδανο και Σάκη Κατσούλη.

Ο νικητής του Survivor δεν μπήκε από την αρχή στο ριάλιτι επιβίωσης και η είσοδός του σημαδεύτηκε από την… «επιθετικότητα» της Μαριαλένας, καθώς είναι πρώην σύντροφός της και είχαν χωρίσει πρόσφατα. Πέρα από όλα αυτά, ο Σάκης Κατσούλης έδειξε την αγωνιστικότητά του στο παιχνίδι, ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους παίκτες, μπροστά στα στοιχήματα και ψηφίστηκε από το κοινό για την πρωτιά.

Ποιοι απουσίασαν

Στην έναρξη του τελικού ο Γιώργος Λιανός καλησπέρισε τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί και ανέφερε ότι απουσιάζουν η Άννα Μαρία Βέλλη, ο Νίκος Μπάρτζης και η Αγγελική Λάμπρη.

Υπενθυμίσουμε πως από τον ημιτελικό του Survivor έλειπαν ο James Καφετζής η Νικολέτα Μαυρίδη, η Χριστίνα Κεφαλά, ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Αλέξης Παππάς. Η Νικολέτα Μαυρίδη ανακοίνωσε πως έχει κορονοϊό, την ίδια αποκάλυψη έκανε και η Χριστίνα Κεφαλά, ενώ ο James Καφετζής αναμένει το αποτέλεσμα του μοριακού του τεστ.

«Έχουμε παλμό, έχουμε κέφι και θα έχουμε έναν υπέροχο τελικό. Το θέατρο είναι γεμάτο ελπίζω να έχετε πάρει και εσείς θέση στην τηλεόραση σας γιατί θα έχουμε μια υπέροχη βραδιά. Απόψε θα έχουμε την κατάληξη που όλοι περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο παίκτης που θα κερδίσει αυτό το έπαθλο, το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Μιλάμε για δύο παίκτες που έκαναν την πορεία τους έδωσαν τις εξετάσεις τους στους στίβους μάχης και δικαιολογημένα βρίσκονται εδώ. Είναι εδώ όλοι οι παλιοί παίκτες, οι παίκτες που πέρασαν από το Survivor να τους ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους. Δυστυχώς δεν είναι μαζί μας σήμερα η Αγγελική Λάμπρη, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης να τους ευχαριστήσουμε και τους στέλνουμε την αγάπη μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις