Πολλοί επώνυμοι μίλησαν για τον πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού έχοντας όλοι να πουν τα καλύτερα για την καλλιτεχνική του πορεία, τη συναδελφικότητα αλλά και τις φιλανθρωπίες του.

Ο κουμπάρος και φίλος του Τόλη Βοσκόπουλου, επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega εξιστόρησε ένα άγνωστο περιστατικό, το οποίο όμως «κρύβει» ένα δώρο για την κόρη του σπουδαίου τραγουδιστή, Μαρία.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, για τον Τόλη Βοσκόπουλο τα χρήματα δεν είχαν σημασία και ο ίδιος έδινε αξία μόνο στους ανθρώπους και τις κινήσεις τους. Για αυτό και μπορούσε να εντυπωσιαστεί από τα πιο απλά πράγματα. Ένα από αυτά ήταν ένα σκίτσο που φιλοτέχνησε ένας άγνωστος θαυμαστής του. Αυτό το σκίτσο – αν και φτιαγμένο με 4-5 γραμμές μόλις – εντυπωσίασε τον Τόλη Βοσκόπουλο και ζήτησε από τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο να το φυλάξει.

«Ήρθε ένας καλλιτέχνης και του έκανε με ένα μολύβι ένα πορτρέτο. Το ‘βαλε κορνίζα. Το είχε και μου λέει “ρε κουμπαράκι, αυτό θέλω να το δώσω σε σένα να το πάρεις μαζί σου, να το φυλάξεις. Αυτός είναι ο Βοσκόπουλος, μου λέει. Δεν είναι ο Βοσκόπουλος ο μακιγιαρισμένος, με τα φώτα. Είναι αυτές οι πέντε γραμμές που έχει αυτό το πράγμα. Θέλω εσύ να το φυλάξεις. Το ‘χω φυλάξει και σκέφτομαι όταν θα πάω να δω την κόρη του να της πω αυτό είναι από τον μπαμπά σου, σου ανήκει και σένα» είπε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Δείτε το απόσπασμα από το 2.48′ και μετά:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις