Με μία δημοσίευση της Ιωάννας Τούνη στα stories της στο Instagram, ήταν αρκετή για να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Εν μέσω των καλοκαιρινών της διακοπών της στους Παξούς, η Ιωάννα Τούνη εξέφρασε ανοιχτά την έκπληξή της και τον προβληματισμό της, επειδή μέσα στο καταμεσήμερο τα εστιατόρια του νησιού ήταν κλειστά.

Κάπου εκεί έκανε η γνωστή influencer με γνήσια αγανάκτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την εξής ανάρτηση:

«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι high season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει.

Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί. Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε».

Oι χρήστες στο Twitter, -ανάμεσα σε αυτούς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος – αντέδρασαν με οργή σε αυτή της την τοποθέτηση, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που πρότειναν unfollow στον λογαριασμό της στο Instagram.

Μια πρόταση που ήδη βρήκε υποστηρικτές καθώς ήδη η Ιωάννα Τούνη έχει χάσει followers και από τους 800.000 που την ακολουθούσαν, μέχρι αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές την ακολουθούν 796.000…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις