Δύσκολες ημέρες βιώνει η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου. Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία όπως και έγινε γνωστό μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Από την περασμένη Πέμπτη, πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Χρονοπούλου υπέφερε από πόνους σε ολόκληρο το σώμα της, μυαλγίες ανεπανάληπτες και βαρύ βήχα. Υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού το οποίο, ωστόσο, βγήκε αρνητικό.

Ακολουθεί η ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό για τη Μαίρη Χρονοπούλου στο Instagram:

Στο δασάκι του νοσοκομείου Σωτηρία. «Από την περασμένη Πέμπτη είχα φρικτούς πόνους σε όλο μου το σώμα. Μυαλγίες ανεπανάληπτες κι ένας οξύς πόνος στο στήθος, αφόρητος. Επίσης, βαρύς βήχας, έχασα σχεδόν τελείως σοβαρή τη φωνή μου και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αφού είχα κορεσμό 82. Πανικόβλητη, έκανα αμέσως μοριακό τεστ covid 19. Όπου, ευτυχώς μετά από αρκετές ώρες, απεδείχθη αρνητικό.

Τα συμπτώματα όμως, επιδεινωνόταν. Με αποτέλεσμα να αναγκαστώ επικοινωνήσω με τους γιατρούς μου στην Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία. όπου έχω τον μόνιμο θεράποντα ιατρό μου, για το αναπνευστικό, τον καθηγητή κύριο Κουλούρη. Ο κύριος Κουλούρης, παραθέριζε. Ευτυχώς όμως, επειδή υπήρχαν οι λαμπροί αντικαταστάτες του, και συγκεκριμένα ο κ. Τατακος, μόλις άκουσαν τα συμπτώματα μου, μου ζήτησαν να έρθω αμέσως στο νοσοκομείο. Κατόπιν πολλαπλών εξετάσεων κι από μηχάνημα σε μηχάνημα, έγινε εισαγωγή μου, στην Πνευμονολογική κλινική. Από κει και πέρα αφέθηκα στα χέρια του έμπειρου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, και σήμερα, νιώθω καλύτερα. Κυριακή, μέρα χαράς! Και βγήκα στον κήπο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις