Ο Michael Keaton επιστρέφει ως Batman, στον ρόλο που όλοι αγαπήσαμε.

Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο Keaton (Birdman, Batman Returns, Απεγνωσμένες Κινήσεις, Jack Frost) αναφέρθηκε στον ρόλο που τον ανέδειξε το 1989, στον πρώτο δηλαδή κινηματογραφικό Batman σε σκηνοθεσία Tim Burton. Η ταινία ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της.

Στην ταινία «The Flash» δημιουργείται ένα νέο χρονοδιάγραμμα (όπως συμβαίνει και στον Spider – Μan που είναι Marvel Comics) στο πολυσύμπαν της DC (Detective) Comics. Θα δούμε όλους τους Batman που έχουν περάσει από τη μεγάλη οθόνη. Ο Μichael ως Bruce Wayne, θα εμφανιστεί (σύμφωνα με το σενάριο) λίγα χρόνια μετά το 1992 όταν και πρωταγωνίστησε στο sequel του Βurton. Στο Flash σκηνοθέτης είναι ο Άντι Μουσκιέτι.

Συγκεκριμένα στο «The Flash», o «Σκοτεινός Εκδικητής» θα παρουσιαστεί σε διαφορετικές εκδοχές από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει. Θα επιστρέψει και ο Ben Affleck στον ρόλο που υποδύθηκε πρώτη φορά το 2016, στην ταινία «Batman v Superman: League of Justice». O Christian Bale (ίσως ο πιο γήινος Batman) δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει εάν κι εφόσον συμφωνήσει ο σκηνοθέτης της τριλογίας The Dark Knight, Chrisopher Nolan. O λόγος για τον Bale είναι ότι η επιστροφή του δεν θέλει να έχει αρνητικό αντίκτυπο. Να τονίσουμε ότι τα αριστουργήματα του Nolan (The Dark Knight Trilogy) ήταν οι μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες από όλες τις ταινίες (μαζί και τα Superman) DC.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Keaton στο Jake’s Takes, είπε ότι αισθάνθηκε «σοκαριστικά φυσιολογικά» που υποδύθηκε ξανά τον Batman και ότι ήταν «περίεργο» το πόσο οικεία ένιωσε με την επιστροφή στη Gotham City, τη φανταστική αυτή πόλη που διαδραματίζονται οι ιστορίες του υπερήρωα. Ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε ότι τις πρώτες μέρες του στα γυρίσματα άρχισε να θυμάται σκηνές από τις προηγούμενες ταινίες. Ξύπνησαν όπως είπε: «πολλές αναμνήσεις, πολλές ενδιαφέρουσες αναμνήσεις». Την επιστροφή του στον ρόλο του, την περιέγραψε ως «μυϊκή μνήμη».

Σε περσινή του δήλωση για την επιστροφή του Affleck, ο Μουσκιέτι είχε πει: «Ο Βen Affleck ως Batman έχει δύο πλευρές, την αρρενωπότητά του – λόγω της εμφάνισής του, της επιβλητικής φιγούρας που έχει και της γραμμής του σαγονιού του – αλλά είναι επίσης πολύ ευάλωτος».

Περιμένουμε την μεγάλη επιστροφή!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις