Το πρωί της Τετάρτης (8/9), ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την παράσταση του, το «Ελλάδα έχει Ταλέντο», καθώς και για την προσωπική του ζωή. «Δεν έχω σχέση γιατί δε χωράει στη ζωή μου. Συνειδητοποίησα ότι είμαι τόσο ανεξάρτητος άνθρωπος και τόσο δουλευταράς που… δεν υπάρχει χώρος. Θα πρέπει να είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος θα με αγαπά τόσο πολύ και να ταιριάζουν και οι χρόνοι μας. Αν βρεθεί ο άνθρωπος αλλάζει και το πρόγραμμα. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί» δήλωσε ο ίδιος.

Παράλληλα, ο Τάκης Ζαχαράτος επιβεβαίωσε ότι θα είναι ένας από τους τέσσερις κριτές του νέου κύκλου του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που θα επιστρέψει σε λίγες, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

«Να ανακοινώσουμε ότι θα είσαι στην επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας. «Το θέμα είναι να δούμε αν προλαβαίνω χρονικά. Εγώ δίνω σημασία στην παρέα» είπε ο ηθοποιός, όμως, ο παρουσιαστής επέμεινε: «Θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ζέτα Μακρυπούλια, εσύ κι ακόμα ένα πρόσωπο που το ψιλοξέρω εγώ αλλά δεν μπορώ να το πω».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις