Η σειρά Έτερος Εγώ, του Σωτήρη Τσαφούλια, έχει αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς αποτελεί συνέχεια της ταινίας του 2016. Η ταινία ήταν μεγάλη επιτυχία και αυτό οδήγησε στην τηλεοπτική του μεταφορά με συμπαραγωγή της Cosmote TV. Η πρώτη σεζόν ήταν το Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές και απόψε στο Star στις 22.15 θα προβληθεί η δεύτερη σεζόν, Κάθαρσις, με διπλό επεισόδιο. Ετοιμάζεται και τρίτος κύκλος ο οποίος θα λέγεται Νέμεσις.

Ο Δημήτρης Λαϊνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) έχει λατρευτεί από το ελληνικό κοινό και όλοι περιμένουμε να ξαναδούμε στις τηλεοπτικές οθόνες μας την νέα υπόθεση μυστηρίου που εμφανίζεται.

Ο ευφυής καθηγητής Δημήτρης Λαϊνης προσπαθεί να εξιχνιάσει μία σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες. Το γεγονός αυτό προκαλεί αναστάτωση στον πανεπιστημιακό κύκλο και όπως όλα δείχνουν εμπλέκονται πολλοί και ισχυροί άνθρωποι στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το cast των ηθοποιών είναι πολύ δυνατό και σε αυτόν τον κύκλο. Πέτρος Λαγούτης ως Ντετέκτιβ Αστυνομικός, Τάσος Νούσιας ως νέος επικεφαλής της ομάδας της Αστυνομίας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (είχε εμφανιστεί και στον πρώτο) ως ο νέος Πρύτανης (;), Κατερίνα Διδασκάλου ξανά ως αναλύτρια του εργαστηρίου και φυσικά ο Μάνος Βακούσης. Πολύ καλή στον ρόλο της Δημοσιογράφου και η Βίκυ Παπαδοπούλου. Ο Δημήτρης Καπετανάκος κλέβει την παράσταση ερμηνευτικά και με τις ατάκες του. Στη σειρά υπάρχουν πολλές ατάκες. Καλός στον ρόλο του είναι και ο Γεράσιμος Γεννατάς. Ο Ορφέας Αυγουστίδης ερμηνεύει πολύ πειστικά τον ρόλο του. Σπύρος Παπαδόπουλος σταθερός (εγγύηση).  Όλοι οι ηθοποιοί είναι εξαιρετικοί.

Το σενάριο είναι μία ιδέα του Σωτήρη Τσαφούλια, το οποίο υπογράφει μαζί με την Κατερίνα Φιλιώτου. Η σκηνοθεσία του Σωτήρη είναι κάτι παραπάνω από αριστοτεχνική. Το Έτερος Εγώ – Κάθαρσις έχει και αυτό στοιχεία από το Se7en και την Σιωπή των Αμνών. Προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα.

Η σειρά θα παίζεται στο Star κάθε Τετάρτη στις 22.15 με διπλά επεισόδια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις