Ο θάνατος του Mad Clip συγκλόνισε την κοινότητα της ραπ, με τον Light να είναι ένα από τα άτομα που ήταν κοντά ως συνεργάτης, αλλά κι ως φίλος. Μάλιστα, ο γνωστός ράπερ συγκινήθηκε σε σχετική ερώτηση, κάνοντας νόημα στη δημοσιογράφο να προχωρήσει παρακάτω.

Για την επιστροφή στη δουλειά, ο Light είπε: «Νιώθω καλά. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να βγούμε, να διασκεδάσουμε. Είναι μια πολύ παράξενη περίοδος για όλους λίγο πολύ. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις μέσα από αυτό και να συνεχίσεις κανονικά την καθημερινότητά σου».

Ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε και σε όσους του άσκησαν αρνητική κριτική για την επιστροφή του στις συναυλίες λίγο μετά την κηδεία του Mad Clip.

«Δεν θέλω να δώσω αξία και να απαντήσω σε αυτούς που με έκριναν αρνητικά επειδή δουλεύω, ο καθένας κρίνει από μόνος του. Όποιος γνώριζε προσωπικά τον Πητ, γνωρίζει τι θα ήθελα. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, δικαίωμά του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Light εμφανίστηκε θετικός στη δημοσιοποίηση ακυκλοφόρητων τραγουδιών του Mad Clip, τονίζοντας ότι πρέπει να δοθεί σχετική άδεια από την οικογένειά του:

«Υπάρχουν αρκετά ακυκλοφόρητα τραγούδια και θα εξαρτηθεί από την επιθυμία της οικογένειας αν θα κυκλοφορήσουν. Εμείς θα χαρούμε να τα μοιραστούμε και πιστεύω ότι ο κόσμος θα χαρεί να τα ακούσει».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις