Μπάρκουλης: Στην εκπομπή The 2Night Show και καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Νίκος Μπάρκουλης, ο οποίος μίλησε για τον πατέρα του και τη σχέση τους, για τα όνειρά του, αλλά και για το bullying που βίωσε μικρότερος.

Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έχω δει πολλά σχόλια και για την μητέρα μου ότι ήθελε να βγαίνει στις κάμερες και πολλή κριτική. Απλά δεν καταλαβαίνω πως περνούν την ώρα τους με το να γράφουν σχόλια… Έχω υποστεί πολύ bullying στο δημοτικό μέχρι και το γυμνάσιο. Δεν ήμουν πολύ κοινωνικός και πολύ κλειστός» ανέφερε ο Νίκος Μπάρκουλης.

«Έλεγαν διάφορα, όπως αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό ότι ο πατέρας σου είναι γέρος και δεν μπορεί να παίξει μπάλα. Πήγαινα σπίτι, έπαιρνα ένα φύλλο χαρτί Α4 και το έκανα μπαλάκι και το πετούσα στον πατέρα μου για να παίξουμε, εφόσον δεν μπορούσε αλλιώς. Είχα μια συζήτηση για τα παιδικά χρόνια κι έλεγα γιατί όλα αυτά. Είναι όλα ξεκάθαρα από το σπίτι όλα αυτά, που έλεγαν» συμπλήρωσε ο Νίκος Μπάρκουλης.

Μπάρκουλης: Η σχέση μου με τον πατέρα μου

Αναφερόμενος στον τρόπο που μεγάλωσε πλάι στον Ανδρέα Μπάρκουλη μέχρι τα 15 του χρόνια, ο Νίκος παραδέχτηκε: «Ένιωθα ότι έπρεπε να ακολουθήσω τον δρόμο του πατέρα μου, του Ανδρέα Μπάρκουλη, αλλά κατάλαβα ότι θέλω να πάρω τον δικό μου δρόμο».

Σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τον αξέχαστο ηθοποιό, ο 20χρονος νέος τον οποίο απολαμβάνουμε στο J2US μαζί με την Εβελίνα Νικόλιζα είπε: «Η σχέση μου με τον πατέρα μου ήταν εκπληκτική. Με κοιτούσε και χαμογελούσε. Είχε έντονο βλέμμα, κοιτούσε μέσα στην ψυχή σου».

Η μητέρα του τον κρατούσε προσγειωμένο

Ο Νίκος παραδέχτηκε ότι η μητέρα τον κράτησε στο έδαφος παρ’ όλο που θα μπορούσε να έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα επειδή ο πατέρας του είχε τέτοιο βαρύ όνομα στον ελληνικό κινηματογράφο: «Η μητέρα μου δεν με άφησε ποτέ να πετάω σε ένα ροζ συννεφάκι. Δεν μου είπε ποτέ είσαι «ο γιος του Μπάρκουλη».

Όταν ρωτήθηκε αν βίωσε δύσκολα τα παιδικά του χρόνια λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο Νίκος αποκάλυψε: «Η μητέρα μου με είχε προετοιμάσει για την κατάσταση του πατέρα μου. Τώρα συνειδητοποιώ ποιος ήταν ο πατέρας μου, τότε ήμουν μικρός».

Ο πατέρας του ήθελε μόνο να γίνει καλός άνθρωπος

Και εκείνο που θυμάται από τον Ανδρέα Μπάρκουλη, είναι ότι: «Ο πατέρας μου μου έλεγε πάντα να γίνω καλός άνθρωπος ό,τι και να γίνει, δεν τον ένοιαζε τίποτα άλλο».

Η επιθυμία του Ανδρέα Μπάρκουλη όπως είπε, ήταν: «Ο πατέρας μου ήθελε να γίνω ποδοσφαιριστής ή ηθοποιός».

Και ξεκάθαρα αποκάλυψε τον αγαπημένο του ηθοποιό από την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου: «Ο αγαπημένος μου ηθοποιός από τον ελληνικό κινηματογράφο ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης».

Ο Νίκος Μπάρκουλης μίλησε επίσης για τη σχέση των γονιών του: «Δεν έχω δει άνθρωπο στα 20 μου χρόνια να αγαπάει τόσο πολύ όπως η μητέρα μου τον πατέρα μου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις