Ταβέρνα Ζιώγα: Πριν από μερικά χρόνια η Ταβέρνα του Ζιώγα στο Καστράκι της Καλαμπάκας φιλοξενούσε πάλι συμμετέχοντες μιας ιατρικού ενδιαφέροντος ημερίδας. Μόνο που εκείνη τη φορά η βραδιά εξελίχθηκε εντελώς διαφορετικά από την εκρηκτική κατάσταση που επικράτησε στο γεύμα των πνευμονολόγων και την επίθεση στον πνευμονολόγο Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.

Τότε ήταν οι υπεύθυνοι ενημερωτικής ημερίδας για τη δωρεά μυελού των οστών που φιλοξενήθηκαν στο παραδοσιακό στέκι του Καστρακίου, και μαζί τους ήταν και ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος που βρέθηκε στην πόλη.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Τζίμης Ζιώγας υποδέχθηκε τον Αντώνη Ρέμο και τον καλωσόρισε χαρίζοντάς του ένα από τα μαντήλια-τάματα που κατέβασαν οι αναρριχητές από τον Αϊ-Γιώργη τον Μαντηλά, όπως έχει γράψει το ekalampaka.gr τον Απρίλιο του 2015.

Τα φλας και τα κινητά πήραν φωτιά όταν ο επίσημος προσκεκλημένος πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει γνωστές επιτυχίες του και τραγούδια κυρίως Θεσσαλών συνθετών και τραγουδιστών όπως του Τσιτσάνη και του Μητροπάνου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις