Ο influencer με τους περισσότερους ακολούθους, βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» όταν συνδέθηκε αρχικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη μέσω του Δημήτρη Φιντιρίκου. Ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν ανάμεσα στα ονόματα που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης. Τότε, ο Κοψιάλης υπερασπίστηκε τον φίλο του με μερικά stories στο Instagram.

Τις επόμενες ημέρες μέχρι και σήμερα, το hashtag #cancel_kopsialis γέμισε το twitter με αμέτρητές επιθέσεις κατά του influencer.

Παράλληλα, χρήστες του twitter «ανακάλυψαν» πως ο Κοψιάλης είχε κάνει like σε ομοφοβικά σχόλια εναντίον του Ηλία Γκιώνη, του ακτιβιστή που έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας και μέσω του προφίλ του στα social media έφερε στην επιφάνεια τόσο την υπόθεση με το revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου όσο και την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Ανάμεσα στα tweets κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη ήταν και πολλά που καλούσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τερματίσει τη συνεργασία μαζί του. Κάτι που εν τέλει έγινε, με τους «Antetokoumbros» να τερματίζουν τη συνεργασία τους μαζί τους, αφαιρόντας τον από τον διαγωνισμό για το σπίτι με θέα την Ακρόπολη.

Το συνεχιζόμενο κύμα εναντίον του, έκανε τον Αλέξανδρο Κοψιάλη να χάσει τουλάχιστον 100.000 ακολουθούς στο Instagram, πέφτοντας στο 1,1 εκατομμύριο followers. Με τον ρυθμό που εξελίσσεται το «#cancel_Kopsialis» και η «ιδιωτική καταγραυγή» -όπως λέγεται η εκπομπή του στο YouTube» εναντίον του, δεν αποκλείεται να πέσει κάτω από το 1 εκατομμύριο.

Ξέσπασε στο instagram

Υστερα από μέρες, το βράδυ του Σαββάτου, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης απάντησε με ένα βίντεο για όλα αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και το κύμα εναντίον του. Για τον Δημήτρη Φιντιρίκο τον οποίο στήριξε δημόσια είπε ότι ακόμη και ο δικηγόρος της Γεωργίας υποστήριξε ότι δεν έχει εμπλοκή στην υπόθεση και ότι το όνομά του δεν υπάρχει στη δικογραφία, απολογήθηκε για τα like στα ομοφοβικά σχόλια λέγοντας ότι τα απέσυρε όταν αντιλήφθηκε το περιεχόμενό τους και αναφέρθηκε στα μηνύματα μίσους που λαμβάνει το τελευταίο διάστημα από άτομα που του εύχονται να πάθει καρκίνο και ρίχνουν κατάρες ακόμη και για το παιδί του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις