Βασίλης Παϊτέρης: Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε ο τραγουδιστής.

Ο Βασίλης Παϊτέρης, μίλησε για τις 250 μηνύσεις που του έχουν ασκηθεί, τα 29 χρόνια φυλάκισης, την κοινωφελή εργασία και τα πρόστιμα ύψους 650.000 ευρώ. «Μετά από 250 μηνύσεις, τιμωρήθηκα με 29 χρόνια φυλακή και 650.000 πρόστιμο. Τα έχω βεβαιώσει αυτά τα λεφτά και κάνω κοινωφελή εργασία, γιατί να πάω φυλακή; Θα έβγαζα και κάποια τραγούδια και θα τα έβγαζα πέρα», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Για τις γυναίκες της ζωής τους και τα παιδιά του είπε χαρακτηριστικά, «Με παρατούσαν οι γυναίκες, επειδή ήταν η δουλειά μου τέτοια, επειδή δεν τις έβλεπαν ούτε τα παιδιά μου. Δούλευα 7 ημέρες την εβδομάδα. Τι να κάνω εγώ; Να την παρακαλέσω να έρθει να ξανακάτσει μόνη της; Πολλές φορές άφηνα δουλειές για να είμαι με τα παιδιά μου», ανέφερε για τις γυναίκες.

«Δεν ήθελα τα παιδιά μου να ασχοληθούν με το τραγούδι, ήθελα ο ένας να γίνει λογιστής και ο άλλος δικηγόρος, αλλά δεν ήθελαν. Είμαι υπερήφανος για όλα τα παιδιά μου και ας έχουν κάποια παράπονο, έκαναν καριέρα μόνοι τους, δεν ήθελαν να τους βοηθήσω», είπε ο Βασίλης Παϊτέρης για τα παιδιά του.

Για το πρόβλημα της υγείας του ανέφερε ότι κάνει πλέον ωμοφαγία και το έχει ξεπεράσει, «Kάνω ωμοφαγία λόγω ενός προβλήματος με την καρδιά. Μένω στο βουνό, ανεβαίνω 180 σκαλιά 2 φόρες την ημέρα. Δεν τρώω καθόλου κρέας, ούτε γάλα, μόνο φρούτα λαχανικά και ξηρούς καρπούς. Ανεβαίνω το βουνό, ανεβαίνω 180 σκαλιά 2 φορές την ημέρα! Έχω ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε», εξήγησε σχετικά με τη διατροφή του και το πρόβλημα υγείας του.

Μιλώντας για την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορονοϊό ο τραγουδιστής είπε ότι «Πρόσφατα κρύωσα πολύ άσχημα, το λένε κορoνοϊό, δεν πιστεύω εγώ, το πέρασα ήπια».

Αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημά του ο Βασίλης Παϊτέρης εξήγησε ότι «Γεννήθηκα σε τσαντίρι, με βάφτισε ένας δήμαρχος στον Πειραιά για να πάω σχολείο, τότε υπήρχε ρατσισμός, με φώναζαν γύφτο και με χτυπούσαν ομαδικά. Δεν πήγαινα στο σχολείο, γιατί με έλεγαν γύφτο και με κορόιδευαν. Στα 12 μου ξεκίνησα από τα καμπαρέ του Πειραιά και μετά έκανα “αρπαχτές” σε όλη την Ελλάδα. Τραγουδούσαμε, φεύγαμε, βγαίνανε λιοντάρια και μετά κοπέλες με φτερά».

«Έχω δουλέψει οικοδομή, κολλούσα αφίσες στους δρόμους και πήγαινα στη δουλειά το βράδυ», αποκάλυψε κλείνοντας ο Βασίλης Παϊτέρης σχετικά με άλλες δουλειές που έχει κάνει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις