Το Νησί (2005) – Star 01.00

Δύο χρόνια μετά το Χαμένοι στη Μετάφραση – Lost in Translation (η Σοφία Κόπολα στη σκηνοθεσία), η Scarlett Johansson πρωταγωνιστούσε στο Νησί, μαζί με τον Ewan McGregor. Την περίοδο εκείνη, οι περισσότεροι αναρωτιόμασταν (εποχές Village) ποιά είναι αυτή η τόσο όμορφη και εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα.

Το The Island είναι μία καλογυρισμένη ταινία, σε σκηνοθεσία του μεγάλου Michael Bay (The Rock, Bad Boys, Armageddon, Pearl Harbor). To σενάριο είναι του Caspian Tredwell – Owen. Σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον (ελάτε στο σήμερα, η Επιστήμη κάνει θαύματα), κάποιοι άνθρωποι υψηλού εισοδήματος μπορούν να κλωνοποιούν τους εαυτούς τους. Στόχος είναι η αντικατάσταση των οργάνων τους, όταν αυτό κριθεί αναγκαίο. Η θυσία είναι οι ίδιοι τους οι κλώνοι οι οποίοι ζουν απομονωμένοι σε ένα ελεγχόμενο μέρος. Η πλάνη που γίνεται, παρουσιάζεται ως ένα μεγάλο ταξίδι σε ένα πολύ όμορφο και εξωτικό Νησί. Είναι η στιγμή που πλησιάζει η εξόντωση των κλώνων. Οι κλώνοι όμως έχουν συνείδηση και συναισθήματα…

Την ίδια χρονιά (2005), η Scarlett είχε εμφανιστεί και στο δυνατό Match Point. Η μικρούλα Scarlett από τον Γητευτή των Αλόγων – The Horse Whisperer το 1998, είχε ήδη ωριμάσει και μία λαμπρή καριέρα ξεκινούσε στο χώρο της υποκριτικής. Το Hollywood ήταν έτοιμο να την υποδεχθεί.

Ο Ewan McGregor, χαρακτηρίζεται κυρίως για την πειστικότητα στις ερμηνείες του. Στο έργο παίζουν οι πάντα δυνατοί Sean Bean (GoldenEye, Troy, The Lord of The Rings), Djimon Ηounsou (Blood Diamond), Michael Clarke Dunkan (The Green Mile) και ο Steve Buscemi.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις