Ανδρέας Μικρούτσικος: Σε μια εξομολόγηση ψυχής ο παρουσιαστής μίλησε το βράδυ της Δευτέρας (21/02) στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2night show” για όλα, την περιπέτεια της υγείας του, την απώλεια του αδελφού του αλλά και την καριέρα του.

Αρχικά μίλησε για την υγεία του, με την οποία τον τελευταίο καιρό έχει περάσει πολλές περιπέτειες. «Έχω τραβήξει πάρα πολλά με την υγεία μου. Δεν με έχει καταβάλει μέσα μου. Ο άνθρωπος είναι πολύ ανθεκτικός, αλλά αν είναι απρόσεκτος κάνει ένα τσαφ η ζωή και φεύγει από τα χέρια του. Δεν πρόσεχα. Ρουφούσα τη στενοχώρια με το κουτάλι χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη. Ένιωθα ότι κάτι έχω και δεν πήγαινα στον γιατρό. Από τη στιγμή που αρρώστησε ο αδερφός μου, πλέον παράτησα τον εαυτό μου γιατί καταλάβαινα το επερχόμενο για τον Θάνο» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε όμως, και στο πόσο τον επηρέασε η απώλεια του αδελφού του Θάνου, «Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα. Έλεγα τελείωσε η οικογένεια Μικρούτσικου». «Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που επιβίωσα. Από εκεί που έφτασα κι από εκεί που ήρθα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την ευκαιρία αλλά δεν βάζω μυαλό, θα μπορούσα να έχω άλλη νοοτροπία. Είμαι το ίδιο ευαίσθητος», είπε ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε όμως και για τα οικονομικά του προβλήματα, και την κακή διαχείριση των οικονομικών του τα προηγούμενα χρόνια,« Βρέθηκα με μηδέν ευρώ. Ο φύλακας άγγελός μου ήταν ο Θάνος. Εκείνος με βοήθησε», εξομολογήθηκε.

Όσον αφορά στα καλά χρόνια της τηλεόρασης και την εποχή που παρουσίαζε το “Big Brother” στον ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε:

«Πολλές φορές έχω υπάρξει αιχμή του δόρατος στον ανταγωνισμό των καναλιών κι οι από εκεί, αν έχουν και κομμάτι του Τύπου, σε χτυπούν αλύπητα. Όταν έκανα το Big Brother, ήταν πρωτοπόρο με την έννοια ότι ήταν πειραματικό, μια πρόκληση για την κοινωνία. Ότι θα τα δείχνουμε όλα ενώ η κοινωνίας μας είναι διάτρητη».

«Κατηγορώ ευθέως τον ΑΝΤ1 ότι με άφησε να φάω όλο αυτό το βάρος επάνω μου. Έβγαινα εγώ κι έτρωγα το… ξύλο. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έβλεπα. Ο Τύπος με είχε σχεδόν εγκληματία. Είχε βγει η πιο έγκριτη εφημερίδα κι έλεγε ότι ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα, το φάντασμα του Big Brother. Έτσι ξεκινά το κομμουνιστικό μανιφέστο και το είχαν κάνει παράφραση. Έχω φάει τέτοιο… ξύλο», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις