Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την παρουσιάστρια, το βράδυ της Δευτέρας (03/05).

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι με την ιταλική καταγωγή μίλησε για την οικογένειά της, τη μακροχρόνια φιλία της και τη συνεργασία με την κουμπάρα της, Ελεονώρα Μελέτη, στην πρωινή ζώνη, αλλά και το λόγο που δεν θέλει άλλο παιδί.

Αρχικά η Φλορίντα μίλησε για τον λόγο που δεν θέλει άλλο παιδί. Όπως είπε, «Στην αρχή θέλαμε πολύ τρίτο παιδί και ο άντρας μου το είχε δεδομένο, αλλά μετά το δεύτερο περάσαμε πολύ δύσκολα και τώρα δεν το σκεφτόμαστε τόσο» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Ενώ πρόσθεσε ότι έχει χάσει αρκετά κιλά, «Έχω χάσει πράγματι πολλά κιλά, αλλά δεν κατάλαβα πώς. Νομίζω είναι από το πιεσμένο πρόγραμμα που ακολουθώ», ανέφερε η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Όσον αφορά στο αν γυμνάζεται, η Φλορίντα Πετρουτσέλι απάντησε χιουμοριστικά: «Γυμνάζομαι γιατί κάπου πρέπει να εκτονωθώ, και ή θα εκτονωθώ στον Άρη ή στη γυμναστική».

Η παρουσιάστρια μίλησε όμως και για την μακρόχρονη φιλία με την Ελεονώρα Μελέτη στην οποία και κλήθηκε να καλέσει απροειδοποίητα στον αέρα της εκπομπής. Πιο συγκεκριμένα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι πήρε τηλέφωνο την παρουσιάστρια του MEGA αλλά δεν είχε σήμα και την κάλεσε, από το δικό του κινητό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Παρακαλώ; Ναι; Αχ θέλω ένα μασάζ» αναφώνησε, απευθείας, η Ελεονώρα Μελέτη μόλις απάντηση την κλήση. «Παιδάκι μου, είμαστε στον αέρα! Τι θες μασάζ; Από ποιον θες μασάζ; Θα νομίζουν ότι το έχουμε στήσει, Ελεονώρα» αποκρίθηκε, με τη σειρά του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Καλέ, βρε Γρηγόρη, εσύ είσαι;» αναρωτήθηκε με αμηχανία η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού για να προσπαθήσει στη συνέχεια να δικαιολογήσει τη διάθεση για μασάζ.

«Μάλλον θα ήθελε να πει τον πόνο της απλά» συμπλήρωσε με χαμόγελο η Φλορίντα Πετρουτσέλι στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις