Μητσοτάκης για φωτιές: Το κράτος θα είναι δίπλα σε όσους είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται
Στην καθιερωμένη ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός αναφέρει τη σημασία του 112 κάνοντας λόγο για «τιτάνιο αγώνα» του κρατικού μηχανισμού στα μέτωπα των πυρκαγιών.

Τη διαβεβαίωση ότι το κράτος θα σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω της καθιερωμένης κυριακάτικης ανάρτησής του.
Ο Πρωθυπουργός αναφέρεται επίσης τη δημιουργία των δυο νέων Εθνικών Θαλάσσιων Πάρκων σε Ιόνιο και Αιγαίο αλλά και στις κυβερνητικές αποφάσεις για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας. «Το πλήρες σχέδιο θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο και για να προλάβω κάθε παρερμηνεία, το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό, πόρος ζωτικής σημασίας που προστατεύεται από το Σύνταγμά μας» γράφει ο κ. Μητσοτάκης.
Για τις τραπεζικές χρεώσεις και την παρέμβαση της κυβέρνησης, ο Πρωθυπουργός παρατηρεί πως «κάποιοι παρακάμπτοντας το πνεύμα της ρύθμισης βρήκαν 'παραθυράκι' και συνέχισαν να χρεώνουν καταχρηστικά τους πολίτες για άλλες κατηγορίες υπηρεσιών. Οι τραπεζικές υπηρεσίες πρέπει να εξυπηρετούν τον πολίτη και όταν αυτό δεν γίνεται το κράτος παρεμβαίνει».