Ολυμπιακός: Χαλάει (;) του Πέντερσεν - Στο προσκήνιο ο Ντοντό
Σύμφωνα με ιταλικά μέσα η μεταγραφή του Μάρκους Πέντερσεν στον Ολυμπιακό πάγωσε, με τον Ντοντό να είναι πλέον σε πρώτο πλάνο.
Παρόλο που ο Μάρκους Πέντερσεν βρίσκεται στον Πειραιά από το βράδυ της Πέμπτης (27/8) για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η εν λόγω μεταγραφή χάλασε.
Συγκεκριμένα στην γειτονική χώρα κάνουν λόγο για ανατροπή δεδομένων της υπόθεσης του 26χρονου μπακ παρόλο που βρίσκεται στο λιμάνι μαζί με τους εκπροσώπους του. Μάλιστα ο Ματέο Μορέτο αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με την Φιορεντίνα για την απόκτηση του βραζιλιάνου δεξιού οπισθοφύλακα, Ντοντό.
Ο 27χρονος βραζιλιάνος κοστολογείται με ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια, είναι διεθνής με την εθνική Βραζιλίας και πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 47 συμμετοχές με δύο γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τους βιόλα και έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.