Παλαιό Φάληρο: Ο 65χρονος φίλος «καίει» την Αλγερινή - «Το μάτι του κοριτσιού ήταν μωβ»
Ο 65χρονος άνδρας που στήριζε οικονομικά την οικογένεια της Αλγερινής κάνει λόγο για σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο του παιδιού.

Για σημάδια στο πρόσωπο της 3χρονης Τζένα, τα οποία παρέπεμπαν σε κακοποίηση κάνει λόγο ο 65χρονος φίλος της Αλγερινής μάνας, ο οποίος στήριζε οικονομικά την οικογένεια, πληρώνοντας για το ενοίκιο, τους λογαριασμούς και τη διατροφή τους.
Ο 65χρονος, που εξ αρχής είχε μιλήσει για κάποια περίεργα σημάδια στο πρόσωπο και το κορμάκι του παιδιού, επανέλαβε ότι είχε δει το νεκρό κοριτσάκι χτυπημένο και πως τα αδελφάκια του σε σχετική ερώτηση είχαν απαντήσει ότι το είχε κάνει «η μαμά».
Ο μάρτυρας-κλειδί, που στις δηλώσεις του στον Alpha αποκαλεί την 3χρονη Τζένα «παιδί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τους ήξερα από πριν πέντε χρόνια που ήρθαν στην αρχή από την Τουρκία με τον σύζυγό της… Ήταν έγκυος τότε, με το πρώτο παιδί. Με τον άνδρα της έμεναν μαζί, ήταν ζευγάρι στην αρχή. Μετά ξεκίνησαν τα προβλήματα, τη χτυπούσε…».
Ο ίδιος ανέφερε επίσης πως είδε την μικρή Τζένα να έχει χτύπημα στο μάτι και πως όταν ρώτησε την 32χρονη πώς χτύπησε το παιδί, εκείνη απάντησε ότι χτύπησε μόνο του στο σπίτι.
«Είδα το παιδί χτυπημένο… το μάτι του ήταν μωβ. Τη ρώτησα "Τι είναι αυτό;", μου είπε "Χτύπησε από εδώ και από εκεί". Όταν ρώτησα τα μεγαλύτερα παιδιά ποιος χτύπησε το μωρό, είπαν: "η μαμά"», είπε ο 65χρονος και συνέχισε: «Δεν πήγα στην αστυνομία, γιατί νόμιζα ότι είχε πέσει. Εγώ της είπα ότι αν πάμε έτσι το παιδί στο νοσοκομείο, θα την κρατήσουν».
Ο φίλος της οικογένειας μίλησε και για το πώς ενημερώθηκε για την υπόθεση: «Όταν είδα το βίντεο δεν τη γνώρισα, ήταν πλάτη. Μόλις είδα το παιδί, λέω "αυτό είναι δικό μου", το αποκαλούσα δικό μου παιδί… Την πήρα τηλέφωνο και της είπα ότι άκουσα στις τηλεοράσεις ότι βρήκαν ένα παιδί νεκρό. Και μου λέει "Εμένα μη μου λες για δολοφόνους, θέλω ευχάριστα πράγματα"».